Élet-Stílus

Kómába juttatta barátnőjét, aztán hónapokig el se mozdult az ágya mellől

A férfi 8 hónap alatt 8 millió forintnak megfelelő jüant költött a nő ellátására.

A két kínai fiatal, Lin Yingying és Liu Fenghe története nem mindennapi szerelmi történetnek indult. Adott ugyanis egy fiatal lány, aki munka közben, rejtélyes körülmények között olyan súlyosan megsérül, hogy kómába esik. És adott a lány barátja, Liu is, aki a balesetet követően mindent feláldoz, hogy a nap 24 órájában Lin mellett lehessen.

És ez még nem minden. A fiú azidő alatt, míg barátnője kómában van, 8 millió forintnak megfelelő jüant fizetett ki, csak hogy Lin a lehető legjobb ellátást kapja. A ’szerelmeseknek’ szerencséjük van: Lin ugyanis 8 hónap után magához tér a kómából. Csakhogy miután megtörtént a csoda, fényt derült a megrázó igazságra is.

Kép forrása: Weibo
Kép forrása: Weibo

Egész pontosan arra, hogy Lint Liu juttatta kórházba, mikor 8 hónappal ezelőtt úgy megverte, hogy koponyasérülést szenvedett. Elárulta, véletlenül odaégetett valamit a közös tulajdonú pékségben, Liu emiatt gurult be. A lány arra is emlékezett, hogy nem ez volt az első alkalom, mikor agresszív barátja kezet emelt rá.

Miután magához tért a kómából, Lin jelezte barátjának, hogy elmondja családjának az igazat, de a fiú nem engedte. Hazavitte magához, szüleinek pedig megtiltotta, hogy találkozzanak a lánnyal. Lin végül két hónappal később térhetett haza, miután a szülők a rendőrség segítségét kérték: a lány ekkor beszélt először édesapjának arról a traumáról, ami érte őt.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik