Élet-Stílus

Kétéves kislány riasztotta a rendőröket

Komoly oka volt rá.

Igen súlyos vészhelyzet miatt tárcsázták a 911-es hívószámot a dél-karolinai Greenville-ben. Drew Pinciaro, a Greenville megyei sheriff hivatalának tisztje elmondta az ABC News-nak, hogy egy kétéves helyi lakos, bizonyos Aaliyah Garett hívta a diszpécsert; mint kiderült, a bejelentő azért riasztotta a szerveket, mert

nem tudta egyedül felvenni a nadrágját.

A közelben tartózkodó Martha Lohnest küldték ki az esethez; a rendőr a lakásba lépve meggyőződhetett arról, hogy a fiatalkorú lakos nem vezette félre a hatóságokat: a nadrág valóban csak félig volt rajta. Lohnes segített elhárítani a vészhelyzetet, és még az állampolgár cipőjét is bekötötte.

Aaliyah anyja a munkahelyén tartózkodott, a kislány a nagypapával volt otthon, aki szívroham-közeli állapotba került a zsaruk láttán, majd felhívta lányát (aki ugyebár Aaliyah anyja), hogy a kislány „ráhívta a rendőrséget”.

Mint kiderült, az anyuka megtanította Aaliyaht, hogy ha netán nagy bajba kerülne, azonnal tárcsázza a 911-et. Nem kizárt, hogy a közeljövőben átbeszélik, mi is tartozik pontosan a „nagy baj” kategóriába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik