Élet-Stílus

Egy volt pornósztár árulja el, miért ne pornózz soha

Bree Olson októberben lesz harminc, 2011-ben, ötévnyi munka, és 280 szexfilm után vonult vissza a pornószínészettől. Nem szégyelli a karrierjét, és nem is bánta meg, egy Twitteren közzétett nyílt levélben mégis azt tanácsolja a fiatal lányoknak, hogy soha ne álljanak pornósnak. Azt írja, nem a pornó a rossz, hanem az emberek azok.

kép: Twitter
kép: Twitter

„Minden fiatal nőnek, aki azon gondolkodik, hogy pornózni kezd;

Nem találtam rá Jézusra. Nem gyűlölöm a pornót. Nem voltak rossz tapasztalataim. De higgy nekem, ha azt mondom, ne csináld.

Ha pornózol, a társadalom egy olyan kitaszított részének tagjává válsz, akiknek az emberi jogaiért nem harcolnak aktivisták.

Pornózni nem rossz, ahogyan az emberek bánnak veled az életed hátralévő részében, az viszont az. Persze nem mindenki, vannak kivételek, de ha arra vágysz, egy csapat heteró nővel lógj a városban, nos, az nem fog megtörténni, ha pornózol.

Ráadásul annyira könnyű a gyerekiddel kicseszni. Tényleg azt akarod, hogy úgy éjék meg a gyermekkorukat, hogy az iskolában a többiek szívatják őket, vagy hogy a többi szülő nem engedi a gyerekeit a házadban aludni, mert azt képzelik, hogy mert pornóztál, biztosan valami pornócirkuszt működtetsz otthon.

Az emberek furák, néha még én is azt gondolom, hogy nincs minden teljesen rendben egy nőnél, ha pornózott.

És srácoknak – ne aggódjatok – kaptok majd egy pacsit, és mindenki azt gondolja majd, hogy jó nagy farkatok van és embertelen az állóképességetek.

Vége.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik