Élet-Stílus

Senki sem hiszi el a kismamának, hogy 1 hónap múlva szülni fog

A fitneszmodellként dolgozó Chontel végigedzette a várandósságát, és ugyanazokat az ételeket eszi, mint korábban.

Noha kisfia érkezéséig várhatóan már csak alig több mint 28 nap van hátra, az ausztrál fitneszmodell, Chontel Duncan még most is rendületlenül edz. Azt mondja, mióta kiderült, hogy kisbabát vár, semmit nem változtatott a napi rutinján: ugyanazokat az ételeket eszi és ugyanazokat az edzéseket csinálja végig. Ez utóbbit azért egyeztette orvosával is, nem szerette volna ugyanis, ha a gyakorlatok kárt tesznek gyermekében.

Kép forrása: Instagram
Kép forrása: Instagram

Bár a modell 200 ezer fős rajongótáborában sokan vannak, akik szerint megszállottságával árt gyermekének, Chontel azt mondja, nem azért ragaszkodott a megszokásaihoz, hogy megóvja a testét a változásoktól. Sőt! Mint mondja, kifejezetten élvezi az átalakulást, amit a testében növekvő gyermeke okoz.

„He éhes vagyok eszem, ha szomjas vagyok iszom. Tele vagyok energiával. Miért baj, ha ezt olyan módon vezetem le, ahogy megszoktam?”

-teszi fel a kérdést, majd hozzáteszi, azért dokumentálta terhességét a közösségi oldalán, hogy rajongói és követői is láthassák, minden terhesség más és más, és máshogy alakítják a leendő édesanya testét. Hogy állításait alátámassza, Chontel közös fotót készített egyik legjobb barátnőjével, akinek terhessége egy hónappal idősebb Chontelénál.

Kép forrása: Instagram
Kép forrása: Instagram

„Minden kismama máshogy változik a terhessége során, épp ezért nem lehet kijelenteni, hogy az egyik valamit rosszul csinál, vagy a másik valami jót. Nem vagyunk egyformák. Nézzetek csak ránk: mindkettőnk gyermeke egészségesen növekszik, boldogok vagyunk, ragyogóan érezzük magunkat és tele vagyunk energiával.”

Chontel az oldalán egyébként beszélt arról is, hogy már nagyon várja a szülést, amire rendszeres szexszel és málnalevél tablettákkal készül. Elárulta, csak akkor kér majd érzéstelenítést, ha már az összes létező, természetes fájdalomcsillapítási módszert kimerítette.

Kép forrása: Instagram
Kép forrása: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik