Élet-Stílus

Rutinműtétbe halt bele a 25 éves fiatal nő

24.hu
24.hu

2016. 02. 29. 15:16

A modell a melleit szerette volna megnagyobbítani. Nem tudta, hogy az operáció az életébe kerül majd.

A 25 éves kínai divatmodell, Ting Ting még február 17-én feküdt kés alá, miután orvosa meggyőzte őt arról, hogy az eljárás ma már rutinbeavatkozásnak számít, ráadásul teljesen biztonságos. A kínai lapok szerint a Shenzhen tartományban élő fiatal nő már régóta elégedetlen volt mellei méretével: azután döntött úgy, hogy felkeres egy plasztikai sebészt, hogy a dolog már az önbizalmára is kihatott.

A plasztikai sebész már az első találkozáskor meggyőzte Ting Tinget, hogy mindenképp szüksége van a műtétre, ráadásul, közvetlenül az operáció előtt arra is rábeszélte páciensét, hogy a mellén kívül a szemhéját is műttesse meg – írja a Sohu című lap.

Egyikük sem számolt azzal, hogy a rutinbeavatkozás során komplikáció lép majd fel, ami a fiatal nő életébe kerül. Pedig így történt. Az altatást követően a sebész még épp csak elkezdte a mellnagyobbító műtétet, mikor páciense pulzusa, majd a vérnyomása is zuhanni kezdett. A kétségbeesett stáb válaszul adrenalint adott a fiatal  nőnek, de hiába: Ting Ting szíve leállt és ezután már hiába próbálták visszahozni az életbe, a műtőasztalon meghalt.

Családját csak órákkal később értesítették a tragédiáról. A klinika vezetősége közleményben kért bocsánatot a gyászoló családtagoktól és felajánlotta, hogy kártérítést fizet nekik.

 

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Két nappal férje halála után tudta meg, hogy halálos beteg
Öt és fél órás küzdelem az automatába szorult gyerekért