Élet-Stílus

Széttárt lábú, meztelen nők oktatják az orgazmust egy új alkalmazásban

Játék és pornó: a pasik többsége erre használja a kütyüit. Ez az applikáció kiválóan ötvözte a kettőt, hogy valami egészen új élményt nyújtson. És a hölgyek járnak a legjobban.

Emma Watson fizetett azért, hogy jobb legyen az orgazmusa – pénteken mi is megírtuk, hogy a színésznő barátja ajánlására regisztrált egy új alkalmazásra, amely segít a nőknek, hogy könnyeben jussanak el a csúcsra. Minden egyes alkalommal…

A forradalminak tűnő, körülbelül egy éve indult OMGyes nevű applikációról a Telegraph közölt hosszabb cikket.

Milliárdos üzletet pörgetnek a beindult nők

A lap szerzője felidézi, hogy az elmúlt években egész kis iparág épült a hölgyek szexuális kielégülésére. Felmérések szerint ugyanis a nők 40 százaléka nem jut el az orgazmusig az együttlétek során, szemben a férfiak mindössze 5 százalékával. Több vállalkozás is felismerte, hogy a kéjmámorra vágyakozó asszonyok és lányok óriási összegeket hajlandóak fizetni azért, hogy élvezzék az aktusokat vagy maguknak okozzanak örömöt.

vibrator

Az írás többi közt kitér a LoveHoney nevű online boltra, amely két év alatt megháromszorozta a bevételeit a szexuális segédeszközök eladásából. A cég 2013-ban még „csak” 750 ezer angol fontos profitot termelt, 2015-ben viszont már 2,25 millió font volt ez az összeg. Ez majdnem egymilliárd forint.

A felnőtt játékokat árusító Lelo és Je Joue márkák körülbelül 100 font, azaz 40 ezer forint körüli összegért árulnak egy-egy dizájner vibrátort. A nők „szexuális ébredése” tehát hatalmas piac ezeknek a vállalkozásoknak – summázza a jelenséget a Telegraph.

Minek a vibrátor, ha ott van a férfi?

Erre a piacra tört be tavaly az OMGyes nevű alkalmazás, amely a segédeszközök általi kielégülés helyett a pasik oktatásra helyezte a hangsúlyt, nem is akárhogyan.

Látták ugyanis, hogy a férfiak jó része nincs olyan tudás birtokában, amellyel minden egyes alkalommal ki tudná elégíteni a partnerét. És mivel 2016-ot írunk, természetesen adta magát, hogy egy hiánypótló applikációt fejlesszenek a probléma orvoslására.

Az OMGyes hamar nagyon népszerű lett a hölgyek és az urak körében. Itt említhetjük meg a Harry Potter-filmek ifjú sztárját, a harcos feminista Emma Watsont, aki azt állította, nagyon megérte neki az előfizetés vagyis a 27 font (11 ezer forint) egyszeri kiadása.

De mit is kapunk a pénzünkért?

Az alkalmazás interaktív oktatási eszközként tekint magára. 12 alapvető, de különböző technikát mutat be, amellyel egy nőt el lehet repíteni a csúcsig. Nem ítélkezik a szerényebb képességű férfiak felett, épp ellenkezőleg, információt nyújt, okít, és a legjobbat kívánja kihozni belőlük.

Az applikáció külön érdekessége, hogy meglehetősen kitárulkozó. Ízlésesen fotózott, különböző korú, származású, kinézetű és mentalitású nők mutatják be meztelenül, premier plánban, hogyan, milyen módszerekkel elégítik ki magukat. (Itt meg is nézhető az egyik film, csak felnőtteknek!)

Mégsem hat sokkolóan, mert ha belegondolunk, vizuálisan könnyebben befogadható egy-egy ilyen lecke, mint unalmas tankönyvekből. Nem igaz?

Fotó: OMGyes
Fotó: OMGyes

A videós bemutatók után a telefon vagy a tablet érintőképernyője kap szerepet, amelyen a tanítvány addig gyakorolhatja a mozdulatokat, amíg a mesterévé nem válik. Kicsit olyan ez, mint egy játék, amelynek a fődíja az orgazmus.

A programot ajándékba is el lehet küldeni és a leckékből természetesen nemcsak a férfiak, hanem a nők is sokat tanulhatnak, vagy akár együtt is gyakorolhatnak és próbálkozhatnak a párok.

Az OMGyes egyébként hamarosan új évaddal jelentkezik. A Telegraph szerzője szerint nem is az a legmeglepőbb, hogy széttárt lábú meztelen hölgyek nyúlnak magukhoz az alkalmazásban, hanem, hogy az alkotók szerint is ez az első átfogó felmérés arról, hogy a nők, hogyan és miért jutnak el az orgazmusig. Elgondolkodtató.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik