Élet-Stílus

Egy tampon végzett kis híján egy fiatal lánnyal

24.hu
24.hu

2016. 02. 26. 21:21

Három napig feküdt az intenzív osztályon egy 20 éves diáklány, Emily Pankhurst, az angliai Kentben. Azt mondja stresszes időszakon ment át a vizsgái miatt, ezért egyszerűen elfelejtette kivenni a tamponját. Úgy helyezett fel magának egy másikat, hogy az előző is bent maradt.

Emily Pankhurst (fotó: Facebook)

Az elfelejtett tampon kilenc napig maradt Pankhurst testében, a lány ezalatt vérmérgezést, és toxikus sokk-szindrómát kapott. Akkor érzékelte a bajt, amikor véres váladék jött a testéből, a hasa pedig felpuffadt.

„Amikor végre rájöttem, hogy mi okozza a bajt, kivettem a tampont, ami akkor már teljesen fekete volt, és valószínűleg tömve volt kórokozókkal. A zsinóron kívül cseppet sem emlékeztetett arra, hogy mi volt korábban. Szörnyű volt” – nyilatkozta a lány az PA hírügynökségnek.

Ekkor azonban már késő volt. A lány beszéde néhány óra múlva akadozni kezdett, majd elveszítette az eszméletét. Azonnal kórházba szállították, ahol három napon át csöveken keresztül táplálták.

Prankhurst azt mondja, az édesanyjának köszönheti az életét. Ő ugyanis az összes kezdődő tünetéről azt hitte, hogy csak a vizsgák okozta stressz miatt vannak. Az anyja azonban tudta, hogy valami nagyobb problémának kell lennie a háttérben, és addig nyaggatta a lányt, amíg végre kapcsolt.

(via BuzzFeed)

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

„Nekem már az is hatalmas buli lesz, ha nem akkor kell vécére mennem, amikor az ápoló ráér, hanem lehet akkor, amikor rám jön…”
14 kérdés, amit a legtökösebb férfiak sem mernek feltenni a nőknek