Élet-Stílus

Magyar gyerekmodellek moszkvai kifutón

Négy magyar gyermekmodell meghívást kapott az orosz divat hétre, március elején repülnek Moszkvába. A világ egyik legszínvonalasabb divateseményén komoly díjakra is számíthatnak.  

Kovács Tamás Péter, Széll Sára, Kecskés Karina és Wappel Milán meghívást kaptak Oroszországból, hogy moszkvai kifutón képviseljék Magyarországot a Mercedes-Benz Fashion Week nevű rendezvényen. Kelet-Európa legnagyobb divateseményén az orosz és külföldi tervezők legújabb darabjait mutatják be a közönségnek, a négy magyar gyermekmodellt közel ötvenezren látják majd, valamint a rendezvényt komoly orosz médiaérdeklődés övezi.

“Nagyon ritka, hogy külföldiek léphetnek fel az orosz divathéten, elsősorban a saját modelljeiket szeretik szerepeltetni. Magyarok is alig voltak tavalyig, Kovács Tamás Pétert akkor kérték fel a szervezők az első feladatra. Annyira meg voltak vele elégedve, hogy tavaly már kinyílt a kapu, és vele együtt négy magyar gyerekmodellel érkezhetünk. Még azonban nem dőlhetünk hátra, hiszen hamarosan Tamás, Sára, Karina és Milán is részt vesznek egy neves orosz divatház által szervezett modell tanfolyamon, csak így léphetnek majd kifutóra a Mercedes-Benz Fashion Week-en”

– mondta Kovácsné Lili, a Kids Model Management Agency Hungary vezetője, aki hozzátette: az orosz szervezők azért is ragaszkodnak Kovács Tamás Péterhez, mert már számos nemzetközi versenyen előkelő helyezést ért el, és külseje az orosz ideálra hajaz.

Fotó: Kids Model
Fotó: Kids Model

“Nagyon örülünk annak, hogy a szervezők és a tervezők ragaszkodnak Péterhez, igazi kis sztárként kezelik. A divathéten fellépő modellek díjazásban részesülnek és különböző elismeréseket kapnak, nagyon izgatottan várjuk, hogy ezúttal mit hoz majd a moszkvai szereplés a magyar csapat számára.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik