Élet-Stílus

A császármetszés után, az intenzív osztályon erőszakolták meg a kismamát

24.hu
24.hu

2016. 02. 23. 15:10

A fiatal nő állítólag hangosan sikoltozott, ennek ellenére se kapott segítséget.

A meglehetősen furcsa esetben indult nyomozást valamelyest megkönnyíti, hogy az ismeretlen támadót rögzítették az indiai kórház biztonsági kamerái. A nyilvánosságra hozott felvételeken jól látszik, hogy a férfi – magát orvosnak kiadva – túljut a biztonsági őrökön, majd ezt követően körbejárja az épületet.

A videón látszik az is, hogy miután több beteghez benézett, a támadó végül az intenzív osztályon találta meg, amit keresett. Méghozzá egy 23 éves, friss kismama személyében. Az indiai nő néhány órával korábban, császármetszéssel adott életet kislányának, orvosai pedig a biztonság kedvéért az intenzív osztályra fektették, hogy ott pihenje ki a műtétjét.

Miután a nővérek 10 óra előtt nem sokkal, távozásra szólították fel a kismama családtagjait, a nő egyedül maradt. Azt mondja, nem sokkal később megjelent az ágyánál egy férfi, aki először zaklatta, majd meg is erőszakolta őt. Hozzátette, hiába sikoltozott, senki sem sietett a segítségére.

„Minden beteg aludt. Az unokahúgom sikoltozott, mégse hallotta senki: se az orvosok, se az ápolók”

-panaszolta a fiatal nő nagybátyja.

Kommentek

Image: 73260329, NyugdÌjas hˆlgy otthon·ban., Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.comÜzenet vidékre: Gálvölgyi tényleg nem olyan magas, mint a mama hitte
Rejtélyes füttyszerű hang tartja ébren az embereket egy kisvárosban