Élet-Stílus

Most tudja meg a 18 tesó, milyen nemű lesz a következő gyerek

A legnagyobb brit család tovább növekszik. Videó.

A Morcambe-ban (Anglia) élő Radford családot nehéz összetéveszteni más famíliákkal. Sue és Noel eddig 18 gyereket nevelt, ezzel brit rekorderek.

Nemrég kiderült, hogy júliusban érkezik a tizenkilencedik utód.

A család, amelynek életével dokumentumsorozat is foglalkozik, a saját YouTube-csatornájára feltette azt a felvételt, amelyen az anyuka tudatja a gyerekekkel a soron következő testvér nemét. Egy csomagot ad oda a kicsiknek, amelyből kiderül, hogy öcsi vagy hugi érkezik.

A szivárványszínű maci pólóján egy rózsaszín négyzet található – tehát lány lesz a baba.

A szülők nem igényelnek segélyeket, jól jövedelmező családi vállalkozásból – egy pékségből – tartják el a gyerekeket. Éves szinten körülbelül 30 ezer fontot (közel 12 millió forint) költenek rájuk.

Sue, aki 14 évesen szült először, 2003-ban elvetélt a 17. terhessége során; a szomorú időszakot leszámítva a családba egy-másfél évente érkeznek az újabb gyerekek.  A legidősebb, Chris 25 éves, Sophie 21, Chloe 19, Jack 17, Daniel 15, Luke 14, Millie 13, Katie 12, James 11, Ellie 9, Aimee 8, Josh 7, Max 6, Tilly 4, Oscar 3, Casper 2 esztendős. A legfiatalabb, Hallie nyolc hónapja született. És természetesen már unokák is vannak a családban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik