Élet-Stílus

A rasszista apuka levelénél nincs undorítóbb iromány

Vadidegen twitterezők biztosítják támogatásukról a „fekete-fehér” párt.

A texasi Stephanie Hickset választás elé állította családja.

Apja levelet írt neki, amelyben közölte: a lánynak döntenie kell köztük és színes bőrű barátja között.

A lány lefotózta és feltette a Twitterre az üzenetet, amelyből kiderül, hogy már régebb óta húzódik a vita köztük ebben a kérdésben, és bár apja megpróbálta elfogadni Stephanie „fajkeveredéses kapcsolatát”, de nem megy neki. Bár a vallásos férfi szerint ez a fajta viszony „talán nem sérti a Bibliát”, de tudja, hogy sosem fogja elfogadni, és soha nem bocsátja meg a lányának. Szerinte a „fajközi” kapcsolat megvetendő, közönséges és elítélendő.

Összeomlottam attól, hogy a lányom belement egy ilyen undorító kapcsolatba”

– írja a levélben, de a „döntést” a lányra hagyja: vagy barátját, Nike-t választja, vagy fogja a számára kikészített három üres bőröndöt, beleteszi a holmiját, elmegy, és soha többé nem jön vissza a szülői házba.

Ha ezt a fekete fiút választod a szüleid helyett, pakold tele a bőröndöket, és hagyd el a házam. Töröld ki a számomat a telefonodból és életed hátralevő részében NE próbálj meg kapcsolatba lépni velem. Változtasd meg a neved, amilyen gyorsan csak lehet, mert nem lesz közöm hozzád. Soha többet”

– írja a kedves apuka.

Egyes hírek szerint a fiatalok szakítottak. Sterphanie Twitter-oldala nem nyilvános, Nike twittere szintén nem jeleníthető meg, de állítólag ő még posztolt egy képet, amelyen csókolóznak barátnőjével.

Ami biztos: a közösségi oldalra áradnak azok az üzenetek, és eltérő bőrszínű párokat ábrázoló képek, amelyeket vadidegenek küldenek Stephanie-nak és Nike-nek, és bíztatják őket, hogy ne engedjenek a rasszista apuka nyomásának.

Twitter
Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik