Élet-Stílus

30 kilót hízott az edző, hogy együtt fogyjon ügyfelével

Azután, hogy két év alatt 45 kilót fogyott és személyi edző lett, Adonis Hill nem mindennapi dologra vállalkozott.

Sosem akart személyi edző lenni. Aztán a véletlen és egy hatalmas kudarc úgy hozta, hogy az lett. A most 35 éves brooklyni férfi, Adonis Hill a Buzzfeed Health című online lapnak elmondta, az élete azután változott meg gyökeresen, hogy 27 éves korában csődbe ment a vállalkozása. Nem tagadja, a csalódás maga alá temette, hetekig még a lakásából se volt hajlandó kimozdulni.

Azt mondja, abban a nehéz időszakban folyton evett: ez volt az egyetlen dolog, ami felvidította.

„Mondanom se kell, hogy rövid idő alatt rengeteget híztam, de akkor valahogy nem érdekelt. Gyászoltam. Az álmaimat, és mindent, amiben valaha csak reménykedtem.”

A férfin végül legjobb barátja segített. Rávette, hogy mozogni kezdjen.

„Először csak a ház körül sétáltunk. Aztán egyre nagyobb távokat tettünk meg, míg végül a sétából futás lett, aztán súlyemelés”

-meséli Adonis, aki a rendszeres mozgásnak és az egészséges táplálkozásnak köszönhetően, két év alatt 45 kilónyi feleslegtől szabadult meg. A változás annyira látványos volt, hogy ismerősei egymás után keresték fel tanácsokért. Végül egyikük rávette Adonist, hogy próbáljon szerencsét személyi edzőként, a férfi pedig ráállt a dologra.

Kép forrása: Buzzfeed
Kép forrása: Buzzfeed

Ennek már öt éve. Adonis azóta sikeres edző, 2014-ben ráadásul valami olyasmit tett, amit csak kevesen csinálnának utána. A férfi három hónap alatt több mint 30 kilót hízott, hogy ezt követően együtt fogyhasson ügyfelével.

„Engem is meglepett, ezúttal mennyire nehezen ment a dolog. Hiába mozogtunk sokat, a kilók makacsul tartották magukat. Végül egy drasztikus diéta segítette a fogyókúránkat, ami rengeteg fehérjéből és proteinből, de kevés szénhidrátból állt.”

Adonis ezúttal 4 hónap alatt 25 kilót fogyott, míg ügyfele, Alyssa 26-ot.

Kép forrása: Buzzfeed
Kép forrása: Buzzfeed

Ajánlott videó

Olvasói sztorik