Élet-Stílus

Törölték a szexuálisan túlfűtött bejegyzést

A szürke rengeteg árnyalatát kiírják magukból; de ezúttal valaki jelentette az érzéki fotót.

Egy ausztrál pár kiakadt az Instagramra.

Mitch Gobel és barátnője, Sally Mustang nap mint nap érdekes fotókkal lepik meg követőiket: nem sok ruha van rajtuk; a képekhez írt szövegekben pedig gyakran még kitárulkozóbbak, mint a fényképeken.

Van is rajongótáboruk – 180 ezren követik a szürke ötven árnyalatába hajló tevékenységüket.

Úgy kezdődött az egész, hogy Sally – aki amúgy korábban sem fogta vissza magát, ha erotikus témákról kellett beszélni – egy jógaórát tartott, és a résztvevőknek elmesélte egy szexuális élményét. Mindenkit nagyon érdekelt a téma, és akkor a nő rájött:

ha egyszer az evésről, és más kellemes tevékenységekről rendszeresen beszélünk, a szex fontosságáról miért nem ejtünk szót?

És elkezdték feltölteni a képeket. Mutatunk néhányat

instagram.com/sallymustang/
instagram.com/sallymustang/
instagram.com/sallymustang/
instagram.com/sallymustang/
instagram.com/sallymustang/
instagram.com/sallymustang/

Azért kerültek most a hírekbe, mert Sally felhúzta magát: valaki jelentette az Instagramnak, hogy az egyik bejegyzés túl merész, ezért a közösségi oldal letörölte a kifogásolt posztot.

A szex az olyasmi, amit ünnepelni kellene, nem kitörölni vagy tiltani”

– írta a következő posztban Sally.

A nő szerint az, hogy részletesen leírják szexuális tapasztalataikat, egyrészt még jobban feldobta a kapcsolatuknak ezt a részét, másrészt ezáltal sokkal jobban megismerték egymást. A barátja, pedig – aki egyébként festő, de „a szex még a művészetnél is fontosabb” számára – azt mondja, hogy történeteikkel másokat is szeretnének inspirálni, főleg azokat, akik régóta együtt vannak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik