Élet-Stílus

Székrekedésnek hitték az orvosok a fiatal nő terhességét

Ahelyett, hogy alaposan megvizsgálták volna, hazaküldték egy nagy doboz hashajtóval. Néhány óra múlva szült.

A 20 éves Charlotte Bryant az elmúlt hónapokban egyetlen egyszer sem gondolt arra, hogy esetleg várandós lehet. Mint mondja, a menstruációjához órát lehetett volna igazítani, és nem érezte születendő kisfia mozgását sem, így nem volt egy olyan tünete sem, ami felkelthette volna a gyanúját.

„Igaz, híztam néhány kilót, de biztos voltam benne, hogy a túlzásba vitt nassolás miatt.”

Charlotte végül február elején adott életet kisfiának, alig néhány órával azután, hogy szűnni nem akaró hátfájásával orvosnál járt. Azt mondja, az orvos se vette észre előrehaladott várandósságát, sőt, szerinte a tüneteket székrekedés okozta, ezért fel is írt Charlotte-nak egy nagy doboz hashajtót.

„A szülés azután indult be, hogy bevettem az első adagot. Éreztem, hogy azonnal vécére kell mennem. Aztán nyomtam, de ami ezután következett, azt senkinek se kívánom”

-idézte a fiatal nőt a Metro című brit bulvárlap. Miután megszületett a gyermeke, Charlotte pánikba esett és sikoltozni kezdett. Erre figyelt fel idősebb testvére, aki miután meglátta a babát, azonnal értesítette a mentőket.

„Végül hatan siettek a segítségemre. Az egyikük elvágta a köldökzsinórt, míg a többiek azt vizsgálták, a baba egészséges-e”

-emlékezett vissza Charlotte, aki a szülés után azonnal értesítette barátját, aki elmondása szerint a hír hallatán sokkot kapott.

„Szerencsére azóta sikerült megbirkóznunk az új kihívással, Joshua pedig az egész család kedvence lett.”

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik