Élet-Stílus

Közel millió like az idős pár fotóján

Önmagában semmi különös nincs a képen. Csak az örök szerelem.

Az alább látható fotó minden bizonnyal az egyik legnépszerűbb képes tartalom az interneten ezekben a napokban.

Love What Really Matters / Facebook
Love What Really Matters / Facebook

Első ránézésre semmi extra nincs benne: két nyugdíjasnak látszó ember kissé görnyedve áll egy kozmetikai bolt egyik polcánál.

A fotó a bejegyzéssel együtt tökéletes:

Ez a férfi segített a feleségének sminket választani – olyat, ami passzol a bőrszínéhez. A hölgy nagyon aggodalmaskodott, hogy a megfelelőt válassza, az úr pedig hihetetlenül segítőkész volt. A néni „csajos” pillanatában pánikba esett, mert nem tudott dönteni, hogy melyik kence illik a legjobban hozzá. A bácsi nyugtatgatta, segített színt választani, majd megpuszilta őt a homlokán. Ilyen egyszerűen fejezte ki, milyen hatalmas szeretetet érez iránta. Emlékeztetve minket arra, hogy a testünk megöregedhet, de a szerelmünknek ettől még nem kell elmúlnia.”

Egyetlen nap alatt közel 900 ezer Like, több mint 315 ezer megosztás és majd’ 100 ezer hozzászólás a mérleg.

Mindez a Love What Matters (A szerelem az, ami számít) oldalon jelent meg, és hatására elképesztő történeteket osztottak meg a kommentelők. Az egyik hozzászólásban azt írja egy nő, hogy az ő férje is bizonyára beszerezné neki a megfelelő sminket. A kommenthez képet is csatolt: kemoterápiás kezelés után van, és elkezdett hullani a haja, a fotón a férje éppen a maradék haját nyírja.

facebook.com/lovewhatreallymatters
facebook.com/lovewhatreallymatters

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik