Élet-Stílus

Brutális Valentin-napi meglepi: bizonyíték a megcsalásról – videó

Mondjuk úgy, hogy a férfi kiprovokálta a hűtlenséget.

Sokáig emlékezetes marad az idei Valentin-nap az alább látható párnak. Főleg, hogy már csak expár.

Nem ez az első (és biztos nem is az utolsó) olyan videó, amelyen a megcsalt fél által kitervelt gonosz bosszút láthatjuk; ezek az emberek valamiért élvezik, hogy – ha már ők rosszul jártak – nyilvánosan megalázzák korábbi partnerüket.

A szereplők nevéről, koráról nincs információ, és azt sem tudni, hol vették fel a szomorú jelenetet, de talán mindegy is: a bolygó bármely pontján játszódhatna. A férfi rájött, hogy barátnője megcsalta (erről bővebben később), ezért megalázó meglepetéssel várta Valentin-napon.

A cuki ajándék, a vallomás, a rózsaszirmokkal díszített padló után az volt a következő meglepi, hogy átadja neki a nő csalárdságát bizonyító chat szövegét kinyomtatva. (Azért a férfit sem kell sajnálni, de erről majd a videó után).

Akivel a nő „megcsalta” párját, az maga a fickó. A férfi ugyanis álnéven regisztrált egy társkereső oldalra, pusztán azért, hogy ellenőrizze, fent van-e a lány is az oldalon. Miután megtalálta, álnéven írogatni kezdett neki, és megkérdezte, van-e barátja. A nemleges válasz kiborította. (Ennyi volt a „megcsalás”).

A lányt viszont láthatóan különösebben nem rázta meg az eset.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik