Élet-Stílus

Saját magát vette feleségül, hogy teljesüljön legnagyobb vágya

A súlyos beteg asszony évek óta vágyott egy esküvőre. Az sem állíthatta meg a megvalósításban, hogy nem volt vőlegényjelöltje.

„Miért kellett volna feladnom a vágyaimat csak azért, mert nem találtam meg azt a férfit, akivel összeköthettem volna az életemet?”

-tette fel a kérdést a brit that’s life című magazinnak Natalie Adams azután, hogy egy bensőséges ceremónia keretében feleségül vette saját magát. Az előrehaladott rákbeteg, egygyermekes édesanya elmondta, az esküvőt legjobb barátai segítségével szervezte, és őszintén megdöbbent, mikor a templomot, sőt a lagzi helyszínét is feldíszítve találta.

„A családtagjaim, akik mindenben támogatnak, mióta kiderült, hogy gyógyíthatatlan beteg vagyok, a ceremóniát megelőző éjjel, titokban díszítették fel a templomot”

-mondja meghatódva Natalie, aki kétéves kisfiával a karján állt az oltár elé. A that’s life-nak a nő elmondta, 2014. novemberében jelentkeztek azok a tünetek, amik miatt úgy döntött, azonnal felkeresi orvosát.

Kép forrása: thats life
Kép forrása: thats life

„A rosszullétekkel kezdődött. Egy idő után azt vettem észre, hogy minden étkezés után rosszul vagyok. Aztán egy idő után már semmi nem maradt meg bennem”

-vallja be, majd elárulja, könyörgésére az orvos kivizsgálta, ekkor derült ki, hogy előrehaladott stádiumban lévő daganat van a nyelőcsövén, közel a gyomrához, ami ráadásul addigra áttétet adott a májába is.

„Az orvos azt mondta, a betegség gyógyíthatatlan, de ha vállalkozom a kemoterápiás kezelésre, akkor nyerhetek néhány hónapot.”

Natalie szeretett volna időt nyerni, ezért minden kezelésen részt vett. Közben bakancslistát és naplókat írt, hogy kisfia emlékezhessen rá. Az elmúlt hónapokban a listáról sok mindent valóra váltott: ült Nascar versenyautóban, helikopterezett és férjhez ment. Szeretett volna úszni a delfinekkel is, de erre onkológusa végül nem adott engedélyt.

A fiatal nő azt mondja, kisfia kedvéért igyekszik erős maradni, és élete minden percét maximálisan kihasználni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik