Élet-Stílus

Négy napig volt az újságosbódé foglya az idős lapárus

Rendőrök mentettek ki piciny bódéjából egy idős újságárust Los Angelesben, miután a férfi véletlenül bezárta magát, és napokon át képtelen volt kiszabadulni a fából készült építményből – jelentette a helyi sajtó. A meg nem nevezett férfi a rendőrség közlése szerint súlyosan ki volt száradva, és alultáplált volt, amikor kiszabadították. A teljesen legyengült férfi kórházba szállították. A beszámolók szerint állapota stabil. A mentés pillanatát megörökítő fényképet az egyik rendőr a Twitter-oldalán osztotta meg.

A rendőröket egy járókelő riasztotta a bódéhoz, miután halk nyöszörgést hallott kiszűrődni a kicsiny építményből. Dikram Melkonia rendőrségi szóvivő közlése szerint nem sokon múlt, hogy az újságárus belehaljon a fogságba, különösen azért, mert a területen az elmúlt napokban harminc fokos hőség volt. A bejelentést tevő járókelő így az életét mentette meg.

A rendőrség közlése szerint az újságos saját magát zárta be véletlenül a bódéba, és utána nem volt elég ereje ahhoz, hogy kitörjön onnan. Hogy pontosan hogyan is sikerült bezárnia magát, azt egyelőre nem lehet tudni, de a rendőrök kizárták annak lehetőségét, hogy valaki más zárta be az építménybe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik