Élet-Stílus

Lépten-nyomon összetévesztik 14 éves lányával a 33 éves anyukát

Azt mondja, néha még azoknak is magyaráznia kell, hogy nem ikrek, akikkel évek óta ismerik egymást.

„Ha meggyőződésed, hogy egy hatgyerekes anyukának nem lehet olyan teste, mint egy tininek, akkor nézzétek meg ezeket a képeket és gondoljátok át még egyszer a dolgot”

-mondja a 33 éves brightoni édesanya, Donna Galt, akit az utcán elmondása szerint sokszor inkább legidősebb lánya ikertestvérének néznek, semmint édesanyjának. Hozzáteszi, formás és szexi külsejét elsősorban az egészséges ételeknek és annak köszönheti, hogy hat gyermeket nevel.

Kép forrása: Daily Mail
Kép forrása: Daily Mail

A Daily Mail című brit bulvárlapnak adott hosszú interjújában Donna mesélt arról, hogy mindössze 19 éves volt, mikor legidősebb lánya, Mya a világra jött. Építési vállalkozó férjétől az évek során további öt gyermeke született: a 12 éves Danielle, a 10 éves Cameron, a 8 éves Jessica, az 5 éves Vinne és a 2 éves Angel.

„Sajnos sok irigyem van. A hátam mögött gyakran beszélik, hogy ahelyett, hogy ennyi időt szánok a külsőmre, foglalkozhatnék a gyermekeimmel is. Csakhogy az igazság az, hogy rengeteg időt töltött a kicsikkel, sokszor órákat vagyunk a szabadban, együtt főzünk, olvasunk. És így is fitt vagyok”

-mondja Donna, aki egy évvel legkisebb gyermeke, Angel születése után azzal jutalmazta magát, hogy kés alá feküdt. Mint mondja, minden vágya volt, hogy melleit a szülés előtti állapotukban láthassa viszont, ezért vállalkozott a műtétre. A 33 éves nő legidősebb lányával kapcsolatban elárulta, Mya nagyon élvezi, hogy édesanyjával nagyjából ugyanazt a ruhaméretet hordják.

Kép forrása: Daily Mail
Kép forrása: Daily Mail

„Sokszor válogatunk egymás szekrényéből, sőt, olykor még veszekszünk is egy-egy menőbb darabon.”

Donna azt mondja, néhány ismerősük nem nézi jó szemmel, hogy lányát már ilyen fiatalon öltözködni és sminkelni tanítja. A kritikákat az esetek többségében azzal szereli le, hogy ő semmit sem kényszerít rá lányára, Mya csakis azt csinálja, amihez kedve van és amiben örömét leli. Mostanában a közös anya-lánya szelfikben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik