Földönkívüliek (Array)
Élet-Stílus

850 év múlva elpusztul a föld

24.hu
24.hu

2016. 02. 11. 15:02

Legalábbis ezt mondták egy ír asztalosnak bankellenes földönkívüliek, miután űrhajójukkal elrabolták a nyugdíjas férfit.

A 61 éves Gerry Battles a falusi kocsmából tartott hazafelé egy karácsonyi italozás után Kildimóban, amikor váratlanul egy éles fénycsóva jelent meg előtte. Ezzel kezdetét vette élete legfurcsább utazása, aminek vége az lett, hogy megtudta, mikor és hogyan fog elpusztulni az élet a földön. A nyugdíjas férfit azon az estén, 2001. december 26-án ugyanis földönkívüliek rabolták el. Legalábbis ezt állította az ír sajtónak.

Elmondása szerint már csak pár percre járt házától, amikor a rejtélyes fehér fény magához vonzotta, és nem sokkal később már egy űrhajón találta magát, negyven másik férfi társaságában. „Mindannyian le voltunk bénulva, csak a szemeimet tudtam mozgatni, így nem láttam túl sokat” – idézte Battles-t az Irish Mirror.

Ezután meglátta a földönkívülieket, akik közül az egyik telepátiával kommunikált vele, meglepődve, hogy a férfi nem fél tőlük, úgy, mint a többiek. Majd megkérdezte tőle, mit szeretne látni, amire ő azonnal rávágta, hogy az Északi-sarkot. Majd egy pillanat alatt már ott is voltak.

A földönkívüli aztán Battles-nek elmondta, hogy az ő civilizációja „négymillió fényévvel fejlettebb” az emberiségnél, és már ezer éve figyelnek és tanulmányoznak minket. Majd azt is megtudta tőle, hogy 850 év múlva ki fog halni az emberiség, méghozzá egy hatalmas aszteroida becsapódása miatt.

Battles elmondása szerint a földönkívüli arra is figyelmeztette az embereket, hogy ne bízzanak a kormányokban és bankokban, mert azok „már az első naptól kezdve hazudnak nekünk”.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

BERLIN, GERMANY - MAY 03:  Abdulrahman Mohamed, a Syrian refugee, carries pieces of furniture as he helps a friend move out of a shelter for refugees and migrants in Marienfelde district to an apartment in the city as other shelter residents walk past on May 3, 2017 in Berlin, Germany. The shelter currently houses approximately 450 people, the majority of whom are still waiting for their asylum applications to be processed. Most of the residents come from countries including Syria, Iraq, Afghanistan and Iran, as well as Lebanon, Turkey and Chechnya, and half of them are under 18, as the shelter only admits families. Most of the children go to local schools and German has become their common language. Germany took in over one million refugees and migrants between 2015 and 2016.  (Photo by Sean Gallup/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.