Élet-Stílus

Jetit vettek videóra Spanyolországban – vagy valami mást

Két lábon sétáló medve? Beöltözött mókamester?
Kapcsolódó cikkek

A spanyolországi Formigalban készült egy 3 másodperces (és nem csak rövidsége miatt értékelhetetlen) videó, amely kisebb zavart / vitát / nevetést keltett a helyiekben.

Néhány nappal ezelőrr a Pireneusokban található modern síparadicsomban egy sportember észrevett

egy lényt.

Sikerült (az említett minőségben) rögzítenie is pár másodpercet; a videót a következő szöveggel posztolta: „Ma reggel Formigalban síeltünk a barátainkkal és erre bukkantunk. Mi a pokol ez? Medve? Vagy egy átkozott jeti?” Na jó, nem húzzuk tovább az időt, mutatjuk a felvételt:

A fotó talán eggyel jobb minőségű:

A síparadicsom illetékesei állítólag alapos kutatásba kezdtek – bár a videó posztolója szerint nem vették őket komolyan –, majd megállapították, hogy nincs ok az aggodalomra: semmilyen lényt nem észleltek, de még csak nyomokat sem találtak.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a legjobbak most is a kommentek: van, aki szerint például

a barcelonai állatkertben 2003-ban meghalt albínó gorilla szelleme

látható a képeken. (Mondjuk, ha nem jeti, hanem két lábon közlekedő medve gyalogol a felvételen, akkor sem lehet sokkal nagyobb a biztonságérzete a síelőknek.)

Szerintünk a megoldás csakis az lehet, hogy egy konkurens síparadicsom marketingesei beöltöztettek valakit jetinek, hogy az emberek rettegjenek Formigalban, és inkább hozzájuk látogassanak.

Önök szerint mi látható a képeken? Írják meg kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik