Élet-Stílus

Rettentő perverzre sikerült a majom évét ünneplő plakát

Rossz, aki rosszra gondol.

Kínában a hagyományokhoz híven hatalmas ördögűző tűzijátékozással köszöntötték a holdnaptár szerinti újévet, a kínai asztrológia szerint a majom évét.  Az elmúlt hetekben százmilliók utaztak szülőhelyükre, hogy a legnagyobb családi ünnepet a szeretteik körében töltsék.

A majom éve a kínai asztrológia szerinti 12 állatövi jegy közül sorrendben a kilencedik. Az ideiről azt mondják, hogy a „tűzmajom” éve – és ennek megfelelően a szerencseszíne a piros.

A majom évében (például 1944, 1956,1968, 1980, 1992, 2004) születetteket (többek között) kreatívnak jellemzik, de – idézzük az MTI pekingi tudósítóját – a vicceik állítólag nem mindig jól sülnek el.

Majdnem majom

Azt nem tudjuk, hogy a San Franciscóban élő Lehu Zhang a majom évében született-e, de hogy újévi ötlete nem úgy sült el, ahogy képzelte, az száz százalék.

A fiatalember grafikus, és mivel akadt egy kis szabadideje, készített egy plakátot a majom éve tiszteletére – írja a BuzzFeed.

Ilyen lett:

A kép forrása: Twitter
A kép forrása: Twitter

Ő tényleg csak egy minimalista grafikát akart, de az emberek, akik meglátták a fotót, mindenre asszociáltak, csak majomra nem. Sokan máris az év grafikai bakiját emlegetik.

Lehet, hogy az internetezők eleve piszkos fantáziával megáldott perverz és szexmániás őrültek, de úgy tűnik, Lehu Zhang kivételével mindenki valami teljesen másra (na jó, leírjuk: behatolásra) asszociált. Persze ezek után már ön sem a majmot fogja látni a képen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik