Élet-Stílus

Megvan a többszörös orgazmus titka

Sokáig hihettük, hogy néhány szerencsés nő kiváltásága, hogy sorozatos orgazmust élhessen át. Vagyis azt, hogy a szexuális aktus, vagy a maszturbáció csúcspontján nem csak egyszer, hanem egymás után többször önti el őket a gyönyör.

Kiderült: a sorozatos orgazmus megélése nem adottságokon múlik, hanem egy bárki által elsajátítható, nem is túl bonyolult technikán.

Az év elején debütáló omgyes.com című weblap célja az, hogy nőket segítsen egy teljes és boldog szexuális élet elérésében. Kétezer, 18 és 95 év közötti nő körében végeznek kutatásokat és az így összegyűlt tapasztalatot, oktatóvideókon keresztül osztják meg követőikkel.

A sorozatos orgazmussal kapcsolatban végzett kutatásuk során arra jutottak, hogy a megkérdezett nők 47 százaléka élte már át, legalább egyszer. Bár különböző helyzetekben és technikák alkalmazásával érték el, egyetlen ponton minden történet megegyezett: a megfelelő pillanatban váltottak.

fotó: Thinkstock
fotó: Thinkstock

Ez azt jelenti, hogy ha egy mozdulatsorral a nő eljut az első orgazmusig, akkor annak csúcspontján változtatni kell a tempón, az intenzitáson, az érintési ponton, vagy bármin. A lényeg, hogy a dolgok ne ugyanúgy menjenek tovább, ahogy addig.

Az omgyes.com szakértői szerint, a többszörös orgazmust átélő nők többségénél, az első csúcsponton az ingerlés visszatért egy korábbi állapotba: más, kevésbé erogén területre fókuszált, intenzitása csökkent. Aztán egy másik technika idézte elő a következő orgazmust, és így tovább.

Úgy gondolják, mindez azért működik, mert az első orgazmus után a nők sokkal érzékenyebbek, és fogékonyabbak az újabb ingerekre, a változtatás így sokkal könnyebben juttatja el őket következő csúcspontig.

(via Metro)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik