Élet-Stílus

Lenyűgöző Transformer robotot épített kartondobozokból fiának egy kínai apuka

24.hu
24.hu

2016. 02. 03. 20:40

Nem mindennapi ajándékkal lepte meg kisfiát egy 35 éves apuka a kínai Szecsuán tartományban.  Xu Ou  ugyanis egy hatalmas Transformer robotot épített gyermekének, használt kartondobozokból.

A lenyűgöző alkotáshoz száz kilogramm kartont, valamint ezer darab csavart használt fel, és három hét alatt építette fel, barátai segítségével.

A robotot január harmincadikán mutatta be, és állította ki Ziyang városában. A robotról készült felvételek gyorsan terjedni kezdtek a kínai közösségi oldalakon.

A férfi a helyi sajtónak elmondta: fiának és barátainak nagyon tetszett a robot, amit elmondása szerint azért is készített, hogy megmutassa fiának: a szemétnek tekintett tárgyakból is lehet szép dolgokat alkotni.

 

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Saudi men gather a Starbucks Cafe in a shopping mall in Riyadh 07 June 2004. A threat bearing the hallmarks of the Al-Qaeda terror network and vowing to attack Western airlines may be designed to create fear but inevitably recalls the 9/11 suicide hijackings at a time when Islamic militants are striking at the heart of Saudi Arabia. An Islamist website published a statement 07 June in the name of Al-Qaeda threatening to attack Western airlines and sites frequented by Westerners in the Arabian peninsula.      AFP PHOTO/Bilal QABALAN / AFP / BILAL QABALANHa Szaúd-Arábiába mész és nő vagy, nem teheted be a lábad a Starbucksba
Energiaitalok okozhatták a világ legkövérebb emberének halálát