Élet-Stílus

Kamuszelvénnyel akart lottónyertes lenni a nő, alaposan megbánta

Sok eljárás zajlik a 48 éves brit nagyi ellen, aki állítása szerint kimosta a nyertes lottószelvényt, amiről kiderült, hogy mégsem volt az.

Teljesen tönkretette az életét a lottó a 48 éves német származású brit nőnek, Susanne Hintének – kezdi a sztorit a Daily Mail. A nő ugyanis állította egy kimosott lottószelvényről, hogy az a 33 millió fontos (13,56 milliárd forintos) nyertes szelvény, de kamunak minősítették a nehezen olvasható fecnit.

A segélyeken élő Hinte vett egy szelvényt, amit a nadrágzsebébe süllyesztett, majd a gatyát betette a mosógépbe. Aztán a kimosott fecniből valahogy megállapította, hogy ő a nyertes, miközben egy másik névtelen győztes is jelentkezett január 28-án. Most a nő és a fia is attól tart, hogy a fals bemondás miatt a börtönbe kerülhet a nő.

Azt tagadta a Sun on Sundaynek nyilatkozva, hogy szándékosan csalt volna, és direkt átírta volna a szelvényt. Állítja, őrült volt, hogy így elszúrta az egészet, de csak kimosta azt a lottópapírt 60 fokon. Végül csak úgy tudta kihajtogatni a salátává lett lapot, hogy ismét benedvesítette és egy csipesszel kihajtogatta.

“Sose hittem volna, hogy ez a nyerő szelvény” – mondta, hozzátéve, hogy a biztonság kedvéért elment vele a lottózóba, ahova gyakran jár. Ezután hazament és levelet írt a lottót szervező cégnek, hogy megrongálódott a szelvénye, illetve a helyi lapnak is bemutatta azt. Ekkor felkapták a sztoriját és elkezdtek utána nyomozni. Hamar ki is derült, hogy egy félpucér szelfit küldött egyszer egy kamionosnak.

“Mindenkinek van egy múltja” – magyarázta a helyzetet Hinte, aki egy randioldalon ismerkedett meg a férfivel, és sose gondolta, hogy valaha nyilvánosságra kerülhet az intim fotó. Teljesen kiborult, a családja is, a nő maga öngyilkos akart lenni, nem tudott enni, aludni. Soha többé nem akar lottózni.

A nőnek egy felnőttfilmes rögtön munkát ajánlott a pornószakmában, de előbb lesz pár jelenése a bíróságon. Többek között nem fizette a tévé előfizetését, ellopott egy pénztárcát és egy Xboxot, valamint jogsi nélkül vezetett. Amúgy a skót határnál élő David és Carol Martin nyerték meg a fődíjat a 26, 27, 46, 47, 52 és 58-as számokkal.

Segítségre van szüksége?

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, van segítség! Hívja a 116-123-as ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik