Élet-Stílus

Interjú készült a lelőtt férfival – videó

Különösebben nincs rossz passzban az áldozat.

Nem kevés őrülten bizarr tudósítást láthattunk már a kisebb amerikai tévécsatornáknak köszönhetően (látták például a kisfiút, aki a legnagyobb hóviharban elindult kézkrémet vásárolni?), nagyrészt ezekből a riportokból állnak össze a szuper bakiparádék is.

Az alább látható felvétel a szokottnál is furcsább, ugyanis egy aznap lepuffantott emberrel készült interjút láthatunk benne.

A KHQA csatorna riportere, Reyna Harvey utcai bejelentkezésének hátterében megjelenik az a férfi, akit aznap reggel saját lakásában – az ablakon át – mellkason lőttek.

A férfi (láthatóan enyhén ittasan) nyugodtan cigizgetve meséli el, hogy ült otthon, iszogatott, AHOGY SZOKOTT, és egyszer csak valaki rálőtt. Annyit tudott tenni, hogy fiát bemenekítette egy másik szobába. Hogy ki és miért lőtt a Devon Hawkins nevű férfira, azt egyelőre nem lehet tudni.

A nő megkéri a férfit, mutassa meg a sebesülését (ez se túl gyakori mozzanat a tévéinterjúkban), majd megkérdezi tőle a nevét, mire az interjúalany egykedvűen benyögi, hogy Devon. Ennyi. Talán most is a bizarr a legmegfelelőbb jelző.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik