Klapka György (Array)
Élet-Stílus

Új ötletével 400 milliót keres Klapka György

24.hu
24.hu

2016. 01. 29. 06:31

Klapka György elújságolta, hogy remek üzletet kötött: ingyen elkészít 120-féle tervet, és legyárt 64 darab éremkollekciót, amit a FINA (Nemzetközi Úszószövetség) vezetősége kap meg, cserébe viszont ő árulhatja az ajándéktárgyakat.

Klapka eddig közel 20 milliót tett a reménybeli üzletbe, mert a tervezőt, a tíz ötvöst, akik három hétig kézi munkával készítették a plaketteket, ki kellett fizetnie.

“Eddig buktam a dolgon 9 milliót, mert 11-et visszakapok, de nem bánom, mert kizárólagos lehetőséget kaptam arra, hogy jövőre a verseny helyszínein majd árulhassam az éremkollekciót. Ötvenezer díszdobozos szettet fogok legyártatni, mert félmillió látogatót várnak. Ha csak minden tizedik néző vesz egyet, már jó üzlet lesz. A jelenlegi nemes­fémárak mellett úgy számolok, hogy ha elmegy az összes, akkor a gyártási költségek, illetve az adóterhek levonásával ­mintegy 400 milliós hasznom lesz”

– mondta a Blikknek a 100 millióból kutyakrematóriumot is építtető Klapka, akit a Magyar Úszószövetség elnöke, Gyárfás Tamás is támogatott az érme bizniszben.

Kommentek

Megmutatta új melleit Éjjel-Nappal Barbi
Székesfehérvár, 2016. január 24.
Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész nyilatkozik, miután távozott a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetbõl 2016. január 24-én. A bíróság az ügyészi indítványt elutasítva nem hosszabbította meg a gyanúsított Galambos Lajos elõzetes letartóztatását.
MTI Fotó: Lakatos PéterCáfolja a börtön Lajcsi sztoriját