Élet-Stílus

Két perc alatt adott életet gyermekeinek az ötösikreket váró kismama

Azután, hogy egy évet várt harmadik gyermekére, óriási meglepetés érte az első ultrahangos vizsgálaton.

„Amikor a terhességi teszten minden korábbinál erősebben jelent meg a második csík, gyanakodni kezdtem, hogy talán nem is egy, de egyszerre két babát várok”

-írta Facebook-oldalán a 26 éves ausztrál kismama, Kim Tucci, aki a múlt héten lett világhírű nem mindennapos terhességének és egy, róla készült éteri fotósorozatnak köszönhetően. Kim az oldalán elárulta, bár sejtette, hogy ikrei lesznek, arra, ami az ultrahangos vizsgálaton várt rá, még így se volt igazán felkészülve.

Kép forrása: erinelizabeth.com.au
Kép forrása: erinelizabeth.com.au

„A lábaim remegni kezdtek, és semmi mást nem tudtam, csak nevetni. Végül nagy sokára megkérdeztem az orvost, hogy jól hallottam-e, amit mondott. Mire azt válaszolta: „Igen, jól. Ötös ikreket vár.”

Bár az orvos felkészítette arra, hogy átlagosan egyáltalán nem nevezhető terhesség miatt adott esetben kórházba kerülhet, Kimberly nem rettent meg. Bátran farkasszemet nézett minden olyan kihívással, amit a várandóssága sodort elé, és a terhesség 30. hetéig a kórháztól is távol maradt.

Birth AnnouncementWe are very happy to announce the birth of our 5 beautiful babies, born on the 28th of January and…

Posted by Surprised by Five on Friday, January 29, 2016

Végül tegnap beindultak a fájások, és Kimet beszállították a King Edward Memorial kórházba, ahol mindössze két perc leforgása alatt mind az öt gyermekének életet adott. Kim Facebook-oldalának tanúsága szerint Ali, Penelope, Tiffany, Beatrix és Keith remekül vannak és teljesen egészségesek. Testvéreik, Kim előző házasságából született kisfia, és két, férjével közös kislánya már alig várják, hogy találkozhassanak testvéreivel.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik