Élet-Stílus

Találják ki, miért indult el egy fiú a hóvihar kellős közepén!

Megpróbálni is felesleges, erre úgysem tippelnének. A médiatörténelem egyik legbizarrabb és legértelmetlenebb tudósítása New Yorkból.

Az Egyesült Államokban az elmúlt hetekben minden a brutális hóviharokról szólt. A témában készített riportot a CBS2 stábja is: Manhattanben kérdezgették a helyieket, hogy hogyan érintette őket a rendkívüli időjárás.

Az alább látható hihetetlen felvételen a riporter egy apukát és a fiát faggatja a szakadó hóban, hogy mit keresnek az utcán. Az apuka elmondta: a fiú olyan szuper jegyet kapott a dolgozatára, hogy ezt megünneplendő a szélsőséges viszonyok ellenére elmentek a (kb. egyetlen nyitva tartó) boltba, hogy vásároljanak a srácnak

egy kézkrémet.

A riporter (érthető módon) nem tudja hova tenni ezt a választ, és rákérdez a fiúnál ugyanarra, amit az imént mondott el az apuka:

„Hadd kérdezzem meg: jó jegyet kaptál és ezért kézkrémet akartál vásárolni?”, majd frappánsan kiegészítette egy logikus gondolattal:

azért mert hideg van, ugye?”

A kisfiú szinte csak magánhangzókkal képes felelni, majd a teljesen értelmetlen párbeszédet az apuka zárta le, aki hozzátette:

azért, hogy hidratálja a kezeit”,

majd egy jót nevettek mindannyian.

A bizarr tudósítást felkapták az internetes irónia és cinizmus császárai, azaz a Reddit-felhasználók, akik remekül szórakoznak a felvételen, például azon, hogy vajon van-e köze a maszturbáláshoz annak, hogy apa és fia a legdurvább időben elindultak kézkrémet vásárolni. És az is felmerül, vajon az apuka miért szívatta meg a fiát, hogy világgá kürtölt (vagy csak kitalált) egy ilyen hülye sztorit.

Olvasói sztorik