Élet-Stílus

Megható dolgot tett lebénult gyermekéért a brazil apa

A felnőtt fiú érezni akarta a bőrén az esőt, ezért édesapja a karjában vitte ki őt az udvarra.

Bár a szívbemarkoló felvétel alig több, mint 50 másodperc, így is benne van minden, amiről a szülők élete szól: a gondoskodás, a feltétel nélküli szeretet, és az önfeláldozás. Hogy tényleg csak néhány példát mondjunk. Nem csoda, hogy a felvételt, amit egy brazil férfi, bizonyos Vinícius Petri töltött a Youtube-ra, akik látták, egymás után osztják meg.

A Youtube-on a mai napig több mint 300 ezren nézték meg a felvételt, de a videó villámgyorsan terjed a Reddit nevű közösségi oldalon is, ahol a megosztások mellett több ezer komment is érkezett hozzá. A hozzászólók többségét lenyűgözte az apa elszántsága és ereje, ahogy ott áll az esőben, felnőtt fiával a karjaiban. Sokuk a látottak hatására az év apukájának járó megtisztelő címet is az apának ajándékoznák.

„Én azt hiszem, ez az apa azért annyira kigyúrt, mert folyton a kezében tartja gyermekét, hogy így mutathassa meg neki a világ minden csodáját”

-írta az egyik felhasználó. Egy másikuk pedig elmondta, Little-kórral született gyermekét az apához hasonlóan ő is mindenhova a kezében viszi. Hozzáteszi, néhány hónapja edzeni kezdett, hogy biztos lehessen benne, hogy gyermekét évek múltán is fel tudja majd emelni, ha arra lesz szüksége.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik