Élet-Stílus

Saját kölykeként neveli a kiskutyát egy majom

Senki sem tudja, hogy találhattak egymásra, de az biztos, hogy elválaszthatatlanok.

Ha létezne sorozat a rendhagyó állatbarátságokról, akkor ez a kis rhesusmajom, aki a napokban egy kölyökkutyát fogadott örökbe, minden bizonnyal az első helyen szerepelne benne. A furcsa párosról a múlt hét elején készültek az első szívmelengető fotók, melyek azóta – túlzás nélkül mondjuk – bejárták az egész világot.

A majom és védence egyébként az indiai Erode városának központjában él. Senki sem tudja, hogy kerültek oda, és azt sem, hogyan találhattak egymásra. Az viszont még a felületes szemnek is teljesen egyértelmű, hogy a két állat között szoros kapcsolat, már-már szülő-gyerek viszony alakult ki.

Kép forrása: Barkpost
Kép forrása: Barkpost

Az egyik járókelő, aki már saját szemével is látta őket, az indiai Zee News hírügynökségnek elárulta, mindenki, aki látja őket, életre szóló leckét kap a feltétel nélküli szeretetből. Hozzátette, a majmot és védencét a környék boltosai és a járókelők etetik.

„Megható látni, ahogy a majom átengedi az első falatot a kiskutyának, mikor esznek.”

Kép f orrása: Barkpost
Kép f orrása: Barkpost

Csakhogy úgy tűnik, a páros sokáig nem maradhatott együtt. A Dodo elnevezésű oldal indiai forrásból tudni véli, a hatóságok elvették a majomtól a kiskutyát és saját biztonsága érdekében egy, a városhoz közeli menhelyen helyezték őt el. Az oldal az ügyben kereste az illetékes hatóságokat, igaz, választ egyelőre még nem kaptak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik