Élet-Stílus

Élő patkány fejét harapta le egy férfi: elszabadultak az indulatok a Facebookon

Gyomorforgató videót tett közzé a „Mad Matts vids” című Facebook-profilján az ausztrál Matt Malony. A fiatal férfi belép egy házba, aztán széttörnek valamit a tarkóján, később egy széket a hátán, majd boxkesztyűs kézzel arcon vágják. A legmegosztóbb jelenetben Matt leharapja, majd lenyeli egy kis fehér patkány fejét, amit aztán több löketnyi vodkával öblít le. „Ezt übereljétek anyaba*ók!” – szól a bizarr jelenetsor végén a férfi kihívása.

Bringing it back! Hahahha

Posted by Matt Maloney on Saturday, 16 January 2016

A felkavaró videó közzététele után elárasztották a negatív kommentek Matt oldalát. A felháborodott emberek mind a patkány miatt átkozzák a férfit, és válogatott kínhalálokat kívánnak neki.

Válaszában Matt azt írta nekik, hogy a patkányt eleve azért tenyésztették, hogy táplálék legyen belőle: a testét meg is kapta Matt kígyója. A férfi szerint ő tízszer gyorsabban végzett a rágcsálóval, mint a kígyó tette volna, a patkány így végső soron még jól is járt. „Lefogadom, hogy legalább 90 százalékotok otthonában van rágcsálócsapda, és méreg, úgyhogy be lehet fejezni a képmutatást” – írja a férfi.

Matt egyébként már tervezgeti a következő videóját, amiben a tervek szerint megmaratja magát egy pitonnal, illetve élő halat dob majd egy pohár vodkába, amit aztán felhajt majd. Ha addig le nem tartóztatják. A queenslandi rendőrség ugyanis arról tájékoztatta a The Telegraph című brit lapot, hogy látták a patkányos videót és nyomozást indítottak az ügyben, amit nagyon szigorúan vesznek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik