Élet-Stílus

Alig egy nap alatt 110 férfivel kellett szexelnie a 14 éves lánynak

10 éve egy nyaraláson szeretett bele a férfiba, aki később eladta őt szexrabszolgának.

A fiatal brit nő, Megan Stephens (akinek eredeti nevét a kérésére nem hozták nyilvánosságra) a közelmúltban töltötte a 25. életévét. Azt mondja, mióta 2009-ben megszökött „gazdájától” boldog élete van: Nagy-Britanniába költözött, szerelmes lett és hamarosan megszületik várva-várt első gyermeke is.

Szörnyű tapasztalatairól, amit kiskamasz szexrabszolgaként kellett átélnie hamarosan könyvet jelentet meg Bought & Sold (Eladva & Megvéve) címmel. Megan ebben leírja, a rémálom 14 éves korában, egy görögországi nyaralással kezdődött. Miután édesanyja elvált édesapjával, úgy gondolták, a zaklatott időszakot egy közös nyaralással pihenik ki.

Görögországban Megan megismerkedett egy Jak nevű férfival, akibe azonnal beleszeretett. Olyannyira, hogy elhatározta, a nyaralás végén Athénban marad, csak hogy még több időt töltsön a férfival. Édesanyja, aki elmondása szerint megismerkedett Jakkal és szimpatikusnak találta, belement abba, hogy lánya egyedül maradjon az idegen országban.

Kép forrása: metro.co.uk
Kép forrása: metro.co.uk

A gondok pedig éppen azután kezdődtek, hogy Megan egyedül maradt. Jak először magához költöztette őt, majd azzal a hazugsággal, hogy édesanyja rákos, rávette Megant, hogy egy toplessbárban kezdjen dolgozni. Hogy így szerezzen pénzt a gyógyszerekre.

Nem sokkal később a férfi túladott a lányon: egy Leon nevű férfihoz került, aki a megvételét követően szexrabszolgaként tartotta őt, és többek között olyasmikre kényszerítette, mint hogy 22 óra alatt több mint 100 férfival szexeljen. A fiatal lány végül 2009-ben szabadult fogva tartójától: öngyilkosságot kísérelt meg, miután kórházba vitték. A kórházból szökött haza Nagy-Britanniába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik