Élet-Stílus

A norvég Bruce Willis alsógatyában utazott lopott autója tetején

autólopás (autólopás, paprikaspray, biztonsági kamera, )
autólopás (autólopás, paprikaspray, biztonsági kamera, )
Arra ébredt a norvég férfi, hogy lopják a kocsiját. Alsógatyában szaladt ki a -17 fokba és őrült hajsza után szerezte vissza, ami az övé.

Alsógatyában, a néhol 90 kilométer per órás sebességgel száguldó autó tetejébe kapaszkodva hiúsította meg saját kocsija ellopását egy norvég férfi a múlt éjjel. A rendőrség szerint a 25 éves férfi kocsija motorjának hangjára ébredt az éjszaka, mire fehérneműben kirohant a hóba és a mínusz 17 fokos hidegbe.

Sikerült belekapaszkodnia az autó egyik ajtajába, majd felkapaszkodni a tetejére. Több kilométert tett meg a száguldó autó tetején alsónadrágban. “Ez még Bruce Willisnek sem sikerült volna” – nyilatkozott az egyik norvég tévének Jan Neslund, a randesundi rendőrség kapitánya.

A férfinek végül a térdével sikerült berúgnia a kocsi hátsó szélvédőjét, és legyűrnie az autótolvajt. A kocsi végül egy híd biztonsági korlátjánál állt meg. “Senkinek sem javasolnánk, hogy kövesse ezt a példát, de az, hogy ő megcsinálta, hihetetlen történet” – magyarázta Neslund, aki szerint ilyen még a filmeken is aligha van.

Az autótolvajt a helyi sajtó szerint már ismerte a rendőrség korábbi lopások miatt, az átfagyott “helyi Bruce Willis” sérüléseit pedig a város kórházában látták el – írja az MTI.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik