Élet-Stílus

Hipnotizáló simogatással pillanatok alatt elaltatható a baba

Legalábbis az a csecsemő, aki ebben a videóban szerepel. Hacsak nem színleli a szunyát.

Az itt látható videó már októberben felkerült a Facebookra, méghozzá egy francia női magazin jóvoltából, de valamiért most került a figyelem középpontjába.

„Hogyan altassuk el a babát kevesebb mint egy perc alatt” a címe, és a cím tökéletesen fedi is a tartalmat.  A több mint 3,5 milliós nézettségű videó elején a gyermek egy hölgy ölében ül, és egyáltalán nem látszik rajta, hogy hamarosan a se kép – se hang állapot áll be nála.

A nő speciális masszázst alkalmaz, nevezzük inkább simogatásnak; állítólag ezzel a módszerrel könnyedén el lehet altatni egy kisméretű, fiatalkorú embert. A tarkóját, nyakát, hátát simogatja, aztán az arcát, majd a gyerek váratlanul mély álomba zuhan. Persze, nem tudhatjuk, mióta van fenn a baba, mikor evett utoljára; és az sem kizárt, hogy már annyira idegesítette az arcán történő matatás, hogy inkább alvást színlelt – mindenesetre tény, hogy hatásosnak tűnik a módszer.

Comment faire dormir un bébé en moins d’une minute … :)

Posted by Pour nous les femmes on Sunday, October 11, 2015

Önök – feltéve, hogy van hasonló korú gyerekük – kipróbálnák a hipnotizáló simogatást? Vagy inkább a papírzsepis trükk vált be?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik