Élet-Stílus

Széttépi az Instagram a babaarcú bombázót

A csávói mindig kérdezik: "Ugye apukád nincs a másik szobában?" A 20 éves, de lánykaarcú csaj szerint nem igaz, hogy ő állít rossz példát a kislányok elé.

Elég masszív követői köre alakult ki a News.com.au által babaarcúnak nevezett Eileen Kellynek. A csaj a mostani trendeknek megfelelően első látszatra nem csinál semmit, ebből él. Beállított fotókat készít magáról lenge fehérneműben, felpakolja az Instagramra, és elvan.

A 20 éves, de annyinak se kinéző csaj (akitől őszintén bevalljuk, arcra először Dúró Dóra jobbikos képviselő ugrott be) Instagramja, az @killerandasweetthang már 200 ezer követőnél jár.

A hálószobája gyakran feltűnik a képeken, az egész egy habos-babos, fehér-rózsaszín borzadály, ami az egyéjszakás kalandokat is megnehezíti. Ahogy Kelly írta:

Minden alkalommal, amikor feljön egy srác, azt mondja, ‘Biztos vagy benne, hogy apukád nincs a szomszéd szobában?’ Ez egy ilyen gyerekes szoba.

Hogy mennyire meg lehet élni a magamutogatásból, mi sem mutatja jobban, minthogy Kelly már kapott felkérést modellkedésre a VFilestól, kapott ingyenjegyet az Art Basel Miami művészshow-ra, egy bevásárlókörutat a Kitsuné’s Paris üzletbe, de Jaden Smith életébe is bekavart.

Galéria
Forrás: Instagram

Kelly amúgy Seattle-ben élt, majd New Yorkba költözött, Instáját pedig 2013-ban indította. Egy ideig iskolába is járt NY Cityben, de aztán részegen beverte a fejét és majdnem meghalt, így a suliból is kihullott. Most már azonban Victoria’s Secret modellek is követik őt, sőt egy csomó férfi rajongó – nem egynél kellett már a rendőrség segítségét is kérni a tolakodása miatt.

Kelly amúgy dolgozik is apja cégénél, feministának tartja magát és visszautasítja azokat a beszólásokat, hogy rossz példát mutat a fiatalabb lányoknak a magamutogatással. A csaj amúgy szingli és szexuális oktatással szeretne foglalkozni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik