Élet-Stílus

Pállik a here? Töröld le vele!

A férfiaknak is szükségük van intim tisztálkodási szerekre, erre a piaci résre érzett rá egy bevállalós vállalkozó.

A legjobbakkal is előfordul, hogy bepállik a lábuk köze, a herezacskók környéki rész. A Huffington Post számolt be nemrég a fontos hírről, hogy megjelent a piacon a Nadkins, azaz a férfiak intim törlőkendője, amivel a kínos, kellemetlen, izzadt és büdös élményeket lehet megspórolni. Joe Caccamo feltaláló-alapító így kommentálta a dolgot:

Nézzünk szembe vele, ha egy férfi kényelmetlenül érzi magát ott lent, akkor általában kényelmetlenül van, és szörnyűséges napja lesz.

A Nadkin név onnan jött, hogy Caccamo egy csaj ismerősével beszélgetett, a nő pedig arra panaszkodott neki, hogy a férfiak eléggé büdösek tudnak ott lent lenni. Erre Caccamo bedobta az ötletet, hogy kéne a férfiaknak is valami kendő vagy betét (angolul napkin) a heréikhez (szlengesen nad), ebből jött a Nadkin.

A kis kendőcskék nem mérgezőek és frissítő anyagokat tartalmaznak, pl. aloe verát, kolloidos zabdarát és E-vitamint. Miután a felhasználó megtörli a zacskó alatti részt, hűs és friss érzés lesz úrrá a bőrfelületen. A készítmény az elhalt bőrt is eltávolítja és véd az irritációtól.

Aki még további hasonló férfiúi intim termékekre vágyik, olvassa tovább a cikket, van pár jóság felsorolva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik