Élet-Stílus

Otthagyták esküvőjüket, hogy meglepjék a férj beteg nagymamáját

A 91 éves nő egy sérülés miatt nem tudott ott lenni a lagzin. Tátva maradt a szája, mikor meglátta a friss házasokat az ajtóban.

Ahelyett, hogy a ceremónia után egyből a lagzi helyszínére siettek volna, a friss házasok – Brian Kurtulik és felesége, Lauren – egyenesen abba a kórházba ment, ahol a férj 91 éves nagymamáját ápolták. Az idős asszony, Peg McCormack nem sokkal korábban egy esés miatt eltörte a bokáját, és bár nagyon szeretett volna részt venni az esküvőn, az állapota nem javult elég gyorsan, hogy ott lehessen.

Lélekben azonban ott volt unokájával a templomban, amit az is bizonyít, hogy Peg az esküvő napján azt a ruhát vette fel a kórházban, amiben az esküvőn is lett volna. Unokája, Brian később azt nyilatkozta az ABC News amerikai hírcsatornának, nagyon meg voltak lepve, mikor meglátták a nagyi ünnepi öltözékét, annál is inkább, mivel senki sem szólt neki, hogy meglátogatják majd.

Kép forrása: Hello Gorgeous Photography
Kép forrása: Hello Gorgeous Photography

„Tátva maradt a szája, ahogy meglátott minket a szoba ajtajában. Először megszólalni sem tudott a boldogságtól”

– emlékszik vissza a megható pillanatra a 30 éves Laura, majd hozzáteszi, mikor újdonsült férjével beléptek a szobába, az idős nő csillogó szemmel csak azt az egy mondatot hajtogatta, hogy „végre van egy lányunokája is”!

„Nem beszélt sokat, mert egyszerűen nem hitte el, amit látott”

– mondta Brian, aki ennek ellenére biztos benne, hogy nagymamájának nagyon sokat jelentett, hogy aznap a ceremónia és az ünneplés között szakítottak időt rá, hogy meglátogassák.

Kép forrása: Hello Gorgeous Photography
Kép forrása: Hello Gorgeous Photography

A szívmelengető pillanatot, ahogy a nagymama meglátja frissen nősült unokáját és választottját, szerencsére sikerült megörökíteni, az esküvői fotós, Rachel Nolan ugyanis elkísérte a fiatalokat a kórházba is. Később, mikor nyilvánosságra hozta a megható képeket, elmondta, szerette volna, ha a képek és ezzel együtt az üzenetük minél több emberhez eljutnak.

„Felhívják a figyelmet, hogy becsüljük meg és értékeljük a szeretteinket és a velük töltött felbecsülhetetlen pillanatokat.”

A 91 éves Peg néhány héttel a képek készülte után meghalt a kórházban.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik