Élet-Stílus

Pizsamában, biciklivel indult apja megmentésére az ötéves kisfiú

Miután édesapja váratlanul rosszul lett, a fiúcska gondolkodás nélkül rohant segítségért.

„Segítség, az apukám meghalt” – a kisfiú aznap éjjel csak ennyit tudott mondani annak az autósnak, aki megállt, hogy segítsen neki. Jean-Francois Pinot a Sky News riporterének elmondta, éjjel fél tizenegykor talált az átfagyott, didergő fiúcskára az út szélén üldögélve.

A férfi azt mondja, azonnal kocsiba ültette a gyereket, miközben értesítette a hatóságokat.

„A rendőröknek szerencsére nagyon hamar, alig fél óra alatt sikerült kideríteniük a kisfiú édesanyjának a nevét és azonnal felvették vele a kapcsolatot. Kiderült, hogy az asszony üzleti úton volt, a fiára pedig férje vigyázott.”

Az apa azonban váratlanul rosszul lett – a kórházban kiderült, hogy szívrohama volt -, ezért indulhatott gyermeke papucsban, pizsamában, biciklivel segítséget keresni. A mentők az apára eszméletlen állapotban találtak rá, és miután stabilizálták az állapotát, azonnal kórházba szállították.

„Mikor néhány nappal később kiengedték a kórházból az apát, a felesége felhívott, hogy megköszönje nekem, hogy megmentettem az életét. Bár jól esett a gesztusa, azért emlékeztettem, hogy a fia volt az, aki megmentette férje életét. Ha nem indul útnak a fogvacogtató hidegben papucsban és pizsamában, valószínű csak akkor kapott volna segítséget, amikor már késő.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik