Élet-Stílus

Szenzációs üzenetek leplezik le a munka- és iskolaundort

24.hu
24.hu

2016. 01. 05. 17:38

Ajjaj, valaki nagyon nem akart év elején dolgozni / tanulni! Íme az antiszociális irodista és az okirat-hamisítás nagyágyúja.

Az elmúlt napokban az internet egyik legnépszerűbb tartalma a munkába / iskolába visszatérő emberek küzdelmét mutatja be a munkába / iskolába történő visszatérés ellen. Fotók, gifek sokaságán ábrázolják azt az érzést, azt a mérhetetlen undort, amivel a hosszú, evésben és pihenésben gazdag pihenő után újra belevetették magukat a szürke hétköznapokba.

Az egyik legerősebb kép nem valamiféle paródia vagy mém, hanem egy irodista asztalán talált valódi felirat, amelyben gyönyörűen megjelenik, hogy ennél a hölgynél a munkával szembeni ellenérzés napi szinten párosul azzal az undorral, amit a kollégákkal való beszélgetés vált ki belőle.

A kép forrása: Reddit/Imgur

A listában az ismeretlen nő (többek között) a következőket tudatja – az általa bizonyára kedvelt –kollégáival.

„Bárkinek, aki ma szeretne hozzám szólni:

A szünet jó volt. A karácsony jó volt. Nincsenek újévi fogadalmaim. A Making a Murderer (sorozat) negyedik részénél tartok, úgyhogy ne szarakodjatok velem.”

Végül a – hozzá bizonyára legkevésbé közel álló – munkatársához, egy bizonyos Lindához fordul:

„Három hete részeg vagyok. Ez az egyetlen állapot, amelyben el tudom viselni az elmebeteg rasszista családomat. Megtennéd azt az apró szívességet, csak most az egyszer, hogy odébbállsz, mielőtt még kinyitnád a szád, és szennyezed a levegőt az értelmetlen csevegéseddel? Egyetlen felesleges kérdésnyire vagyok attól, hogy felakasszam magam a pihenőszobában. Szép napot, Linda. Szép napot.”

És ha már említettük az iskolásokat, mutassuk be a hétéves Cara Grimard (Slater, Iowa állam) alkotását, pontosabban HIVATALOS OKIRATÁT, amellyel tudatni kívánta szüleivel, hogy további egy hetet otthon maradhat.

A kép forrása: Reddit/Imgur

„Az iskolai cég szünetet tart, ezért a gyerekeknek még egy hétig nem kell bemenniük az iskolába; kérjük, hogy az önök gyereke írja ide a nevét.”

A legjobb a végén az aranyhajas / rapunzeles bélyegző.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

CANNES, FRANCE - MAY 21: US actor Adam Sandler (R), US actor Ben Ben Stiller (C) and British actress Emma Thompson (L) arrive for the film ‘The Meyerowitz Stories’ in competition at the 70th annual Cannes Film Festival in Cannes, France on May 21, 2017.  Mustafa Yalcin / Anadolu Agency
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.