Élet-Stílus

Egy órával a szülés után már vacsorát főzött a 32 éves nő

A kétgyerekes anyuka azt mondja, hihetetlen napja volt, de semmi pénzért nem csinálná másképp.

“Először pánikba estem, mikor megláttam, hogy elfolyt a magzatvíz. De most már inkább hálás vagyok a sorsnak, amiért így alakult”

-idézi a 32 éves brit édesanyát, Candice Fullert a Daily Mail című brit bulvárlap. A kétgyermekes nő interjújában elárulta, karácsony napján, hajnali fél háromkor vette észre, hogy elfolyt a magzatvíz. Mivel a terhesség első percétől kezdve otthonszülésre készült, azonnal riasztotta a bábát, és egy füst alatt a szüleit is, hogy felügyeljék idősebb gyermekét, míg a szülés zajlik.

“A szüleim néhány órával később érkeztek meg hozzánk, de addigra már túl is voltam a szülésen és már a karomban tarthattam a kisfiamat, Harvey-t”

-mondja Candice, majd hozzáteszi, mivel a szülés komplikációk nélkül, gyorsan zajlott, egy rövid pihenő után még arra is volt ereje, hogy nekiálljon a karácsonyi vacsorának. Mint mondta, az előkészületekben 64 éves édesanyja segédkezett, miközben édesapja és 34 éves férje vigyáztak a gyermekekre.

Kép forrása: Daily Mail
Kép forrása: Daily Mail

“Sosem fogom elfelejteni a pillanatot, mikor a négyéves kislányom, Sienna először meglátta az öccsét a karomban. Nem sokkal korábban ébredt, a szülést teljes egészében átaludta, és mivel elég fiatal még ahhoz, hogy higgyen a mikulásban, nem győzött neki hálálkodni a testvéréért. Még azt is mondta, ez a legszebb ajándék, amit idén karácsonykor kapott.”

Candice interjújában elárulta, mikor rádöbbent, hogy szülni fog, először nagyon csalódott volt. Nem szerette volna, ha a kislányával töltött közös karácsonyból akár egyetlen pillanatot is el kell mulasztania.

“Féltem, hogy mi történik majd akkor, ha Sienna nem lát minket a szülés miatt. Szerencsére az aggodalmam feleslegesnek bizonyult és minden olyan tökéletesen alakult, ahogy azt tervezni sem lehetett volna. Most már hálás vagyok a sorsnak, amiért így alakult a karácsonyunk. Eszeveszett nap volt, de nem csinálnám máshogy.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik