Élet-Stílus

Durván lefogyott a fiatal nő – még a barátai se ismerték fel

24.hu
24.hu

2015. 12. 31. 19:59

Miután alig egy év alatt 30 kilót dobott le magáról úgy megváltozott, hogy új fotóin még a barátai sem ismerték fel.

A most 25 éves Keeley Farrar több mint 100 kilót nyomott, mikor úgy döntött, változtat a korábbi életvitelén.

“Úgy éreztem magam, mint akit foglyul ejtett a saját teste. És, ami rosszabb, egész addig nem hittem, hogy képes vagyok a súlyomon változtatni, míg tényleg fogyni nem kezdtem”

-magyarázza Keeley, majd hozzáteszi, élete 2011-ben változott meg gyökeresen, mikor úgy döntött, egyszer és mindenkorra szakít a nagy lakomákkal és a nassolásokkal. Azt mondja, egész addig egyáltalán nem nézte, mit eszik meg. Főétel gyanánt főleg zsíros és kalóriában gazdag ételeket evett, a kettő között pedig mindig nassolt valamit.

Kép forrása: Daily Mail

“2011-ben barátnőmmel beiratkoztunk egy fogyiklubba, ahol – túl azon, hogy rászoktattak minket a rendszeres mozgásra – megtanítottak minket az egészséges táplálkozás alapjaira.”

-mondja a lány, aki a súlya jelentős részétől végül évekkel később szabadult meg. Azt mondja, kellett egy kis idő, mire elhitte, hogy képes változtatni a külsején és elég akaraterőt gyűjtött, hogy az elhatározását véghez vigye. Keeley végül egy év alatt 30 kilótól szabadult meg.

“Soha életemben nem éreztem magam annyira boldognak, mint most”

-mondja, majd elárulja, a hatalmas változás miatt sokáig a barátai sem ismerték meg, ráadásul kis híján le kellett mondania a dubaji nyaralását is.

Kép forrása: Daily Mail

“A határőrök biztosak voltak benne, hogy hamis az útlevelem, annyira különbözött a fotón látható nő és az, aki előttük áll. Végül szerencsére sikerült őket meggyőzni arról, hogy egy jól sikerült fogyókúra eredményét látják és beengedtek minket az országba.”

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.