Élet-Stílus

Durván lefogyott a fiatal nő – még a barátai se ismerték fel

Miután alig egy év alatt 30 kilót dobott le magáról úgy megváltozott, hogy új fotóin még a barátai sem ismerték fel.

A most 25 éves Keeley Farrar több mint 100 kilót nyomott, mikor úgy döntött, változtat a korábbi életvitelén.

“Úgy éreztem magam, mint akit foglyul ejtett a saját teste. És, ami rosszabb, egész addig nem hittem, hogy képes vagyok a súlyomon változtatni, míg tényleg fogyni nem kezdtem”

-magyarázza Keeley, majd hozzáteszi, élete 2011-ben változott meg gyökeresen, mikor úgy döntött, egyszer és mindenkorra szakít a nagy lakomákkal és a nassolásokkal. Azt mondja, egész addig egyáltalán nem nézte, mit eszik meg. Főétel gyanánt főleg zsíros és kalóriában gazdag ételeket evett, a kettő között pedig mindig nassolt valamit.

Kép forrása: Daily Mail
Kép forrása: Daily Mail

“2011-ben barátnőmmel beiratkoztunk egy fogyiklubba, ahol – túl azon, hogy rászoktattak minket a rendszeres mozgásra – megtanítottak minket az egészséges táplálkozás alapjaira.”

-mondja a lány, aki a súlya jelentős részétől végül évekkel később szabadult meg. Azt mondja, kellett egy kis idő, mire elhitte, hogy képes változtatni a külsején és elég akaraterőt gyűjtött, hogy az elhatározását véghez vigye. Keeley végül egy év alatt 30 kilótól szabadult meg.

“Soha életemben nem éreztem magam annyira boldognak, mint most”

-mondja, majd elárulja, a hatalmas változás miatt sokáig a barátai sem ismerték meg, ráadásul kis híján le kellett mondania a dubaji nyaralását is.

Kép forrása: Daily Mail
Kép forrása: Daily Mail

“A határőrök biztosak voltak benne, hogy hamis az útlevelem, annyira különbözött a fotón látható nő és az, aki előttük áll. Végül szerencsére sikerült őket meggyőzni arról, hogy egy jól sikerült fogyókúra eredményét látják és beengedtek minket az országba.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik