Élet-Stílus

A család kutyája mentette meg a kétéves kislány életét

Mikor a kislány elindult felfedezni a családi birtokot, az egyéves kutya vele tartott.

És milyen jól tette. Hét órával később ugyanis az egyéves juhászkutyának is fontos szerep jutott abban, hogy a keresőcsapat végül Sophia nyomára bukkant. Ahogy az ABC amerikai hírcsatorna tudósításából is kiderül, a melbourne-i kislánynak, Sophiának kedden, valamivel este hét után veszett nyoma, miután a kislány úgy döntött, felfedezi a család birtokát.

A kétéves kislány szerencsére nem egyedül indult felfedezőútra: vele tartott a család egyéves kedvence, Poppy is. A juhászkutya végül nem csak vigyázott a kislányra, de melegen is tartotta, míg megmentőikre vártak. Sőt! Végül még a megtalálást is segítette, mikor a keresők hangjára ugatással válaszolt.

Vera Cook, Sophia nagymamája azt mondja, ha nincs a fekete-fehér keverék, Sophia akár ki is hűlhetett volna: a kislány ugyanis egy kis pólóban és pelenkában indult útnak. Az egyre hűvösebb éjszakában Poppy vigyázott arra, hogy Sophia ki ne hűljön.

„Mikor kiderült, hogy Sophia eltűnt, csak arra tudtam gondolni, hogy szerencsére a kutya vele van”

– mondja a nagyi, majd hozzátette, fogalma sincs, mi történt volna unokájával, ha kutyájuk nem kísérte volna el. Vera elárulta azt is, a nagy ijedtség után a hős kutyát kiadós vacsorával jutalmazták.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik