Élet-Stílus

MRI-gépben szexelt egy pár – íme a felvétel!

Orvos-kutatók feltaláltak egy új alműfajt, a képalkotóeljárás-pornót! Íme az első videó!

Mindent mutatnak a Social Medical Network új szexfilmjében, ami persze nem meglepő állítás, elvégre a szexfilmeknek ez a lényegük, nem? Csakhogy a “mindent” ez esetben a szó legszorosabb értelmében használjuk. Az történt ugyanis, hogy

egy szexelő párt betoltak egy MRI-gépbe, majd rögzítették, amit művelnek, a videót pedig közzétették.

Az alkotás egészen zavarba ejtő, állítólag még annak is, aki amúgy már látott pornófilmet. Így ugyanis még soha senki nem követhette a pénisz útját a vaginában. A videóban ráadásul szerepel egy másik felvétel is, főszerepben Mary Roach kutató-íróval, aki férjével vállalkozott arra, hogy 4D-s ultrahanggal vizsgálják a koituszt. Egyáltalán nem volt kellemes élmény – meséli egy erről szóló videóban -, mégis nagyon hasznos kísérlet volt, a szex anatómiájáról ugyanis a mai napig nem tudunk mindent, a leghülyébb mítoszokat például csak a 19. század végén kezdték eloszlatni, ekkor mertek először rendesen belenézni egy vaginába.

Na jó, elég is a szövegből, íme a videó, tényleg óvatosan nézzék, munkahelyen például egyáltalán ne, vagy ha mégis, számítsanak, hogy meg kell magyarázni a monitor mögé lopakodó főnöknek, hogy ez meg mi volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik