Élet-Stílus

Rénszarvas szökött meg a Tesco karácsonyi bulijából

renszarvas(210x140).jpg (rénszarvas, )
renszarvas(210x140).jpg (rénszarvas, )
Szerencsére nem a magyar választópolgárokat rémisztgette a szörnyeteg, hanem egy brit városkában okozott rémületet. Szerencsére időben befogták a fenevadat.

Björn nem sokáig élvezhette a szabadságot, de az igazi szabadság volt legalább kötöttségek, vakargató gyerekek és emberi dirigálás nélkül. Björn, a rénszarvas a Tesco egyik brit üzleténel karácsonyi rendezvényéről oldott kereket a BBC szerint.

Úgy tudni, az állat hipphopp lépett meg, végigszaladt a nottinghamshire-i Carlton utcáin, majd egy kertben nyugalmat lelt. Itt fogták el, és most már az óljában van az áruházlánc alvállalkozója, az Animal Company szerint.

Warren Porter fotót is készített a kilenc éves vágtázó csodaszarvasról. Azt mondta a lapnak, hogy először azt hitte, egy nagy kutyát lát.

Ahogy közelebb ért, nem tudtam hinni a szemeimnek, szóval lefotóztam. A rénszarvas annyira rémültnek tűnt.

A csüggedt állatot valószínűleg egy autó dudája rémiszthette meg a parkolóban, ahol a Tesco a bulit tartotta. Szemtanúk szerint amúgy majdnem elütötte egy busz. Porter úr is megijedt autójában, be is zárta belülről a kocsi ajtajait.

Natan Anderson-Dixon szerint tíz perc alatt fogták el a szökevényt, és nagyon hálásnak mondta magát, amiért Björn felügyelői szakszerűen és gyorsan kezelték a helyzetet. A Tesco is közölte, örülnek, hogy Björn

időben visszatért, hogy segítsen a Télapónak az e heti néhány fontos szállítmány intézésében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik