Élet-Stílus

Hat hétig élt halott férjével a gyászoló asszony

24.hu
24.hu

2015. 12. 18. 11:58

Képtelen volt elfogadni, hogy férje meghalt, ezért halála után is úgy gondoskodott róla, mint betegsége idején.

A hatóságot végül – nagyjából másfél hónappal a férj halála után – a szomszédok értesítették, miután elviselhetetlenné vált a házaspár lakásából áramló bűz. Grant Ferguson, az ügyben eljáró nyomozó a New Zealand Heraldnak elmondta, a rendőrségnek egy, az ötvenes évei közepén járó, zavart, új-zélandi asszony nyitott ajtót, aki képtelen volt választ adni kollégáinak arra, kié a lakásában található felismerhetetlen holttest.

A nyomozó elárulta, a férj holtteste olyan rettenetes állapotban volt a megtalálásakor, hogy az orvosszakértők csak a fogmintája alapján tudták őt azonosítani.

„Kezdetben emberölés miatt folyt nyomozás, a feleség ugyanis nem tudott válaszolni arra, kié a holttest. Arról zagyvált, hogy egy ismeretlen férfié, aki férje eltűnése után jelent meg az otthonában.”

Ahogy az később kiderült, a sokat betegeskedő férj természetes körülmények között halt meg otthonában. A szeretett társ elvesztése megviselte feleségét, aki – mivel képtelen volt elfogadni férje halálát – a következő hat hétben úgy gondoskodott róla, mintha még mindig élne. Etette, sőt fürdette is a férfi maradványait.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

CHICAGO, IL - AUGUST 13: Four-year-old Leo Griffin leaves a protest against the alt-right movement held to mourn the victims of yesterdays rally in Charlottesville, Virginia on August 13, 2017 in Chicago, Illinois. One person was killed and 19 others were injured in Charlottesville when a car plowed into a group of activists who were preparing to march in opposition to a nearby white nationalists rally. Two police officers were also killed when a helicopter they were using to monitor the rally crashed.   Scott Olson/Getty Images/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.