Élet-Stílus

Újszülött gyermekéhez sietett a kórházba – meghalt az édesapa

Noha a rokonok már a császármetszés idején értesültek a tragédiáról, a kismamának csak órákkal a szülés után szóltak.

„Életet adni a várva-várt kisfiamnak és elveszíteni az anyámat és a szerelmemet…Mindezt ráadásul egy napon…Nos, ez valami olyasmi, amit az ellenségemnek se kívánok, és amit nagyon nehéz megemészteni”

– kezdte az ABC News amerikai hírcsatornának adott interjúját a 24 éves Crystal Matrau-Belt. A 24 éves édesanyánál múlt szombaton indult meg a szülés, váratlanul, néhány héttel a kiírt időpont előtt. Mint mondja, a családtagjai azonnal kórházba vitték, ahol kiderült, a baba érdekében sürgősségi császármetszésre lesz szükség.

A gyermek édesapja, Emile nem volt otthon, mikor a szülés megindult, Crystal így csak telefonon tudott vele beszélni, mielőtt betolták volna a műtőbe.

„Annyit kérdezett, hogy szükségem van-e valamire”

-emlékszik vissza a fiatal nő, majd hozzáteszi, ez volt az utolsó néhány mondat, amit váltottak. Mielőtt a kórházba indult volna, Emil felvette Crystal édesanyját, és együtt indultak a michigani Bronson Orvosi Központba. Csakhogy a kórház felé vezető úton az izgatott férfi elvesztette az uralmát az autója felett és súlyos balesetet szenvedett. Mint később kiderült, ő is és anyósa is a helyszínen meghaltak.

Bár Crystal családját még a műtét előtt értesítették, a kismamával végül csak órákkal később tudatták a tragikus hírt. Crystal összeomlott. Azt mondja, akkor és ott nem hitte, hogy el tudja viselni azt a mennyiségű érzelmet, amit gyermeke érkezése és a szerettei elvesztése okozott.

Most, napokkal a tragédia után azt mondja, újszülött kisfiában, Jeremiahban talál vigaszt bánatára. Hozzáteszi, a kisfiú vonásaiban felfedezni véli Emilt, aminek nagyon örül. Crystalt várhatóan ma este engedik ki a kórházból, hogy részt vehessen vőlegénye és édesanyja temetésén, amit a hét második felében tartanak majd.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik