Élet-Stílus

Megfulladt egy kerekesszékes férfi egy McDonald’s-ban

Nyitott gerinccel született, ezért egész életét kerekesszékben töltötte az a férfi, aki félrenyelt, majd megfulladt egy McDonald’s étteremben, az angliai Cheltenham főutcáján, július 8-án.

Egy nemrégiben lezárult vizsgálat azt állapította meg, hogy Mike Ore halálát az okozta, hogy nem kapott időben segítséget. Bár az étterem zsúfolt volt, több mint három perc telt el, mire valaki a földön fekvő ember segítségére sietett. Akkor azonban már késő volt.

A biztonsági kamerák felvételei megerősítették az egyik szemtanú beszámolóját, aki azt mondta, megdöbbentette, hogy többen egyszerűen átlépték a fuldoklót – írja a Mirror.

„Sorban álltam a családommal, amikor észrevettem, hogy a kerekesszékes férfi láthatóan bajban van. Rajtam kívül még két hölgy sietett oda hozzá. Próbáltunk rajta segíteni, valahogy eltávolítani a torkából a félrenyelt falatot, de hirtelen teljesen ellilult az arca, és én rájöttem, hogy haldoklik” – mondta.

Az igazságügyi orvosszakértő azt mondta, hogy a 47 éves Ore halálához hozzájárulhatott, hogy a jelek szerint erős dohányos volt, és sokat italozott. A boncolás megállapította, hogy az áldozat véralkohol szintje magas volt, vagyis mielőtt az étterembe ment, ivott.

„Túl sok alkohol fogyasztása összezavarhatja a nyelő-reflex koordinációját, ami fulladáshoz vezethet” – mondta a boncolást végző orvos, aki a halál okaként fulladásos balesetet állapított meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik