Élet-Stílus

Egész évben spórolt a nyolcéves, hogy karácsonykor beteg gyerekeket lephessen meg

A kislány a zsebpénzéből 50 ajándékot vásárolt és saját kezűleg osztotta szét a beteg gyerekek között.

“Amikor tavaly karácsonykor előállt az ötlettel, hogy idén a saját zsebpénzéből szeretné meglepni a portsmouthi Queen Alexandra kórház kis betegeit, mit tehettünk volna, támogattuk”

– kezdi a nyolcéves Maise Hymers büszke édesanyja. Hozzátette, miután a kislány tervének híre ment a családban, mindenki igyekezett kivenni belőle a részét, még ha csak néhány fonttal is. A kis Maise az egész éves spórolás után 400 fontot, átszámítva kicsit több mint 170 ezer forintot gyűjtött össze, amiből az év folyamán egész pontosan ötven, kisebb-nagyobb ajándékot vásárolt.

Kép forrása: Portsmouth News
Kép forrása: Portsmouth News

Maise a meglepetéseket – társasjátékokat, plüssállatokat, színes tollakat és ceruzákat – ezután saját kezűleg csomagolta, majd a családja kíséretében, személyesen adta át a kórház kis betegeinek.

“A kisfiam a betegsége miatt az elmúlt évet szinte teljes egészében kórházban töltötte. Az itt töltött idő szerencsére nem szegte kedvét, de amikor megkapta Maisie-től az ajándékot, soha nem látott széles mosoly villant fel az arcán. Nagyon megható pillanat volt”

– nyilatkozta egy 29 éves édesapa, Craig O’Shaughnessy, akinek kétéves kisfiát, George-ot tavaly nyáron diagnosztizálták leukémiával.

Kép forrása: Portsmouth News
Kép forrása: Portsmouth News

Ajánlott videó

Olvasói sztorik