Élet-Stílus

Lábbal készített tetoválás: bevállalnád?

Brian Tagalog egészen fiatalon arról álmodott, hogy egyszer tetoválóművesz lesz. Egyetlen apró bökkenő volt csak: a 27 éves, arizoniai srác karok nélkül született. Bár gyermekkora óta rajzolt lábbal, a tetoválás azért egészen más.

Mégis: hosszú évek kemény munkájával beletanult a tetoválógép használatába. Ennek ellenére a minimálisnál is kevesebb esélye volt arra, hogy valóra válthassa az álmát. Túl nagy hátrányban volt a többi tetoválóval szemben.

Bár 11 évvel ezelőtt hivatalos tetoválóengedélyt szerzett, egyetlen szalon sem merte felvenni. Bár számtalan helyen ígérték neki, hogy felhívják, ha üresedés lesz, soha nem csörrent meg a telefonja.

Tagalog azonban nem adta fel. Úgy döntött, ha másnak nem kell, akkor önmaga főnöke lesz. „Tattoo by foot” (Lábfejjel készített tetoválás) névvel saját szalont nyitott. Az üzlet jól hamar beindult, köszönhetően annak, hogy Brian vendégei mindig elégedetten távoznak.

A karok nélkül született tetoválóművész azt reméli, hogy a sikere sok, hozzá hasonló embert fog inspirálni. „Hajts érte és sikerülni fog, soha ne add fel, hiszen bárki képes lehet bármire” – üzeni nekik.

(via: Oddity Central)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik